Ei tenttejä, opiskelua oikeiden yritysten kanssa – Sonja opiskelee projektijohtamista Laureassa

| Ammattikorkeakoulu, Artikkeli, Henkilökuva, Laurea-ammattikorkeakoulu, Opiskelijaesittely

Sonja Ojanen

liiketalouden opiskelija, P2P-projektijohtaminen
Laurea

P2P-projektijohtaminen on niille, jotka eivät koe perinteisen opetuksen tukevan riittävästi tulevaisuuden työelämätaitoja, mutta haluavat liiketalouden tradenomiksi.

Tulin suoraan lukiosta Laureaan keskelle käynnissä olevaa tapahtumaprojektia. Minun piti oppia uusia menetelmiä ja järjestelmiä lyhyessä ajassa. Ajattelin, etten tule ikinä ymmärtämään kaikkea ajoissa, mutta muun tiimin avustuksella pystyin siihen. Ja tapahtumastakin tuli menestys!

Opiskelu tapahtuu käytännön kautta. Projektit toteutetaan aina oikean yrityksen toimeksiantona. Kokoamme tiimin, koostamme tietoperustan ja sovellamme niitä projektissa. On rikkaus oppia työelämälle hyödyllisiä taitoja konkreettisesti eikä vain kirjallisesti.

Projektipäällikkönä on tärkeää saada koko tiimi työskentelemään motivoituneesti, jotta tavoitteet saavutetaan ajoissa. Parhaimmillaan ryhmä hioutuu yhteen ja huomaat, että elämääsi on tullut uusia ihmisiä jäädäkseen.”

On palkitsevaa oppia työelämälle hyödyllisiä taitoja konkreettisesti eikä vain kirjallisesti.

 

 

Laurean logo

Laurea on kuudella kampuksella lähellä sinua toimiva uuden ajan ammattikorkeakoulu. Ainutlaatuisten ja houkuttelevien koulutustemme avulla sinustakin voi tulla oman alasi huippu. Meiltä valmistuu tulevaisuuden asiantuntijoita kymmenestä suomenkielisestä ja kuudesta englanninkielisestä koulutuksesta.

Laureassa pääset opiskelemaan oikeissa projekteissa yhdessä työelämän edustajien kanssa. Näin solmit suhteita ja muodostat verkostoja jo opintojen aikana. Laureasta valmistuneet työllistyvätkin todella hyvin.

Tutustu Laureaan!

www.laurea.fi

 

Teksti ja kuva: Ari Ojanperä. Videokuvaus ja editointi: Ari Huomolin.

Artikkeli ja video on tehty yhteistyössä Laurean kanssa.