Terveydenhoitaja näkee asioita, joihin kaikki eivät törmää – OAMK

| Ammattikorkeakoulu, Henkilökuva, Opiskelijaesittely, Oulun ammattikorkeakoulu

Essi Lassila

Terveydenhoitajaopiskelija
OAMK

”Palkitsevinta opiskelussa on huomata, kuinka löytää uusia tapoja auttaa muita ihmisiä.

Hakeuduin opiskelemaan terveydenhoitajaksi, koska haluan ihmisläheisen työn, jossa pääsen auttamaan muita. Opiskelu on monipuolista, käytännönläheistä ja mukavaa. Harjoitteluissa on ollut hienoa nähdä, kuinka ihmiset oikeasti saavat apua siitä, mitä teen.

Haastavinta alassa on raadollisuus; siellä näkee elämän huippuhetket ja toisaalta myös rankat tilanteet. Toisaalta tässä pääsee näkemään asioita, joihin tavallinen ihminen ei välttämättä koskaan törmää.

Tulevaisuudessa haluaisin toimia kouluterveydenhoitajana tai opettaa itse terveydenhoitajia. Terveydenhoitajan työ voi ulottua elämän alusta loppuun: syntymästä ikääntyviin ihmisiin saakka.”

Harjoitteluissa on ollut hienoa nähdä, kuinka ihmiset oikeasti saavat apua siitä, mitä teen.

 

OAMK-logo

Mitä sinä oikeasti haluat opiskella? Tutkaile sydäntäsi ja valitse rohkeasti. Meillä Oulun ammattikorkeakoulussa voit opiskella kulttuurialan, liiketalouden, luonnonvara-alan, sosiaali- ja terveysalan sekä tekniikan alan amk-tutkinnon. International Business ja Information Technology -koulutuksissa opiskelu tapahtuu kokonaan englanniksi.

Meillä yhteisöllisyys ja me-henki siivittävät opiskelua. Opiskelu on hyvin käytännönläheistä ja teemme tiivistä yhteistyötä yritysten kanssa. Nähdään Oulussa!

Tutustu Oulun ammattikorkeakouluun!

#luotaitseesi
Oamk.fi
OAMK Facebookissa
OAMK Instagramissa
OAMK YouTubessa
OAMK Snapchatissa: oamk_ouas

 

Artikkeli on toteutettu yhteistyössä OAMKin kanssa. Teksti ja kuva: Niko Jekkonen.