Yrittäjyys sopii hyvin yhteen tradenomiopintojen kanssa – OAMK

| Ammattikorkeakoulu, Henkilökuva, Opiskelijaesittely, Oulun ammattikorkeakoulu

Valtteri Kujala

Tietojenkäsittelyn tradenomi
OAMK

“Yrittäjyyden ja it-automatisaation opiskelu tukee murrosta työelämässä ja globaalissa kaupankäynnissä.

Valmistuin tietojenkäsittelyn tradenomiksi Oulun ammattikorkeakoulusta keväällä 2017, ja jatkoin syksyllä tietojenkäsittelyn opiskelua yliopistolla.

Opiskelu ammattikorkeakoulussa on ollut joustavaa. On ollut kiinnostavaa kehittää uusia ratkaisuja omaan yritykseen ja työhön muiden opiskelijoiden kanssa. Opettajat ovat kannustaneet miettimään asioita monesta perspektiivistä.

Haastetta on tuonut oman osaamisalueen ulkopuolelle meneminen tietyillä kursseilla, mutta aivoja on hyvä aktivoida opettelemalla itselle vieraita asioita. Koulutus antaa hyvän ja käytännöllisen pohjan yrityksen perustamiseen ja kehittämiseen. Opiskelun voi sovittaa yhteen oman yrityksen pyörittämisen kanssa.”

Opiskelun voi sovittaa yhteen oman yrityksen pyörittämisen kanssa.

 

OAMK-logo

Mitä sinä oikeasti haluat opiskella? Tutkaile sydäntäsi ja valitse rohkeasti. Meillä Oulun ammattikorkeakoulussa voit opiskella kulttuurialan, liiketalouden, luonnonvara-alan, sosiaali- ja terveysalan sekä tekniikan alan amk-tutkinnon. International Business ja Information Technology -koulutuksissa opiskelu tapahtuu kokonaan englanniksi.

Meillä yhteisöllisyys ja me-henki siivittävät opiskelua. Opiskelu on hyvin käytännönläheistä ja teemme tiivistä yhteistyötä yritysten kanssa. Nähdään Oulussa!

Tutustu Oulun ammattikorkeakouluun!

#luotaitseesi
Oamk.fi
OAMK Facebookissa
OAMK Instagramissa
OAMK YouTubessa
OAMK Snapchatissa: oamk_ouas

 

Artikkeli on toteutettu yhteistyössä OAMKin kanssa. Teksti ja kuva: Niko Jekkonen.