Biotuotetekniikan opinnot luovat mahdollisuuden kansainväliselle uralle – XAMK

| Ammattikorkeakoulu, Henkilökuva, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, Opiskelijaesittely

 

Sanna Laukkanen

Biotuotetekniikka
XAMK Savonlinna

“Tämä on tulevaisuuden ala. Kiinnostuin prosessitekniikasta eli nykyisestä biotuotetekniikasta sen monipuolisten mahdollisuuksien johdosta.

Prosessikaaviot näyttivät alussa hurjan monimutkaisilta. Täällä oppii kuitenkin nopeasti, sillä ryhmämme on melko pieni ja tiivis. Opetus on yksilöllistä ja ihmiset tulevat tutuiksi.

Heti alusta alkaen suoritetaan todellisia mittauksia sekä harjoitellaan asioita käytännössä.

Looginen ajattelukykyni on opintojen myötä parantunut. Kotona herättää hilpeyttä, että minä olen nykyään se, joka esimerkiksi kokoaa huonekalut. Insinöörinä etsin ohjeen ja noudatan sitä.

Innostuin öljynjalostuksesta pari vuotta sitten työharjoittelussa. Petrokemiassa voi luoda kansainvälisen uran. Maailmanlaajuinen ala tarjoaa paljon mahdollisuuksia ja kasvaa koko ajan.”

Insinöörinä etsin ohjeen ja noudatan sitä.

 

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk – on siellä missä tapahtuu ja tehdään uutta!

Xamkissa on 9 300 opiskelijaa neljällä paikkakunnalla: Kotkassa, Kouvolassa, Mikkelissä ja Savonlinnassa. AMK-tutkintoon johtavia koulutuksia on 59 ja ylempään AMK-tutkintoon johtavia 26. Me autamme sinua menestymään – ensin opinnoissasi ja arvostetun tutkinnon kautta myös työelämässä.

Meille opiskelijoiden oppiminen ja hyvinvointi ovat etusijalla. Pidämme opiskelijoistamme hyvää huolta, ohjaamme ja kannustamme eteenpäin. Xamkissa kampuksena on koko maailma. xamk.fi

Tutustu Xamkiin!

 

Artikkeli on toteutettu yhteistyössä XAMKin kanssa. Teksti: Elli Collan, kuva: Antti Varonen