Anniina – APtraining

Kesäyrittäjä, Kesäyrittäjätarina

Olen aina ollut liikunnallinen persoona ja jo lapsena minut löysi parhaiten urheilukentältä. Opiskelen liikunta-alaa Rovaniemellä, ja tällä hetkellä päälajini on Crossfit.

Löysin Kesäyrittäjä-kampanjan netistä etsiessäni kesätöitä. Laitoin hakemuksen heti sen kummempia miettimättä ja vasta kun sain haastattelukutsun aloin miettimään yritysideaani tarkemmin. Liikunta-alan yritykseni APtraining tarjosi kesällä ohjausta ja valmennusta iloisella asenteella. Ohjasin toiminnallisia ulkotreenejä, vanhusten tuolijumppaa sekä eräällä kuntosalilla kuntojumppaa.

Yritysideani sai alkunsa tulevaisuuden ammatistani, sillä halusin tehdä jotakin siihen liittyvää. Aluksi yritystoiminnan aloittaminen tuntui haastavalta, koska en tiennyt mistä lähteä liikkeelle. Haasteita minulle tuottivat suunnittelu, aikataulutus sekä mainostaminen. Kun en stressannut liikaa, asiat kyllä järjestyivät ja alkoivat toimimaan. Valitsin laskutuspalveluksi OP Kevytyrittäjän, koska se on minusta helpoin ja kätevin.

Toimin yrittäjänä ainoastaan heinäkuun ajan, koska minulla oli myös toinen kesätyö. Näinkin lyhyt kokemus yrittämisestä oli kuitenkin palkitseva ja opettavainen! Kesä opetti, että pitää luottaa omaan juttuun ja muuttaa sitä, mikäli se ei toimi. Lisäksi uskalsin mennä epämukavuusalueelleni, sain varmuutta sekä kehityin ihmisenä ja ohjaajana. Aion ehkä jatkaa toimintaani myös tulevaisuudessa.

Parasta yrittämisessä on se, kun saa päättää itse mitä tekee ja mitä esimerkiksi ohjaustunnit pitivät sisällään. Parasta Kesäyrittäjä-kampanjassa taas oli se, että sai kokeilla yrittäjyyttä ilman riskejä. Jos pohdit hakevasi mukaan Kesäyrittäjä-kampanjaan, hae! Et menetä mitään!

APtraining

Sähköposti: putkonenanniina(at)gmail.com

Facebook: @APtrainingANSKU