Rohkeasti eteenpäin
Artikkeli, Mun elämä

Rohkeasti eteenpäin

Itsenäistyminen, oman alan opinnot ja työelämä häämöttävät. Abivuonna pitää tehdä paljon erilaisia valintoja ja valmistautua tulevaan. Moni asia saattaa vielä askarruttaa, vaikka tietty haaveala olisikin jo tähtäimessä.

Kokkiopinnoissa ei ole umpiperää: Ravintola- ja catering-alan perustutkinto ja restonomitutkinto jopa osittain yhtä aikaa! Tutustu Noelin tarinaan.
Henkilökuva, Matkailu- ja ravintola-ala, Opiskelijaesittely

Kokkiopinnoissa ei ole umpiperää: Ravintola- ja catering-alan perustutkinto ja restonomitutkinto jopa osittain yhtä aikaa! Tutustu Noelin tarinaan.

Noel opiskelee Perho Liiketalousopistossa ja väyläopintojen kautta hän opiskelee myös ammattikorkeakouluopintoja Haaga-Heliassa. ”Perhossa tavoitteena on, että oppii perusasiat, pääsee tekemään paljon käsin ja osa opinnoista tehdään työpaikoilla oppien. Ammattikorkeakouluopinnoissa me analysoidaan, miten projekti eteni, mikä oli hyvää ja miten olisi voinut parantaa”, kertoo Noel. Lue lisää täältä!