Danske Bank mukana Finanssialan etäTETissä!

| EtäTET, Finanssiala, Finanssialan etäTET, TET-kokemus

Danske Bank on mukana suurta kiinnostusta herättäneessä valtakunnallisessa Finanssialan etäTETissä huhtikuun lopulla. Suomessa Danske Bank –konsernilla työskentelee noin 2 000 pankkialan ammattilaista erilaisissa asiantuntijatehtävissä sijoitustoiminnasta päivittäisten pankkiasioiden hoitoon. Danske Bank haluaa kantaa kortensa kekoon nuorten tukemisessa näinä poikkeuksellisina aikoina.

Danske Bankin yhtenä tärkeimmistä tavoitteista on yhteiskunnan tukeminen erilaisin keinoin. Nuorten työllistyminen ja kehittyminen on mitä tärkein aihealue, jota haluamme osaltamme tukea parhaalla mahdollisella tavalla. Nuoret ovat kärsineet poikkeusolojen aikana suhteettoman paljon, joten haluamme varmistaa osaltamme, ettei ainakaan työelämäkokemus ja TET-jakso jää kokematta. Lähdemme innolla ja suurella mielenkiinnolla mukaan etäTET-hankkeeseen ja toivomme, että innostamme nuoria hakeutumaan finanssialalle tulevaisuudessa.”

– Anu Päivinen, Talent Acquisition Specialist

 

Finanssialan etäTETiin huhtikuulle on ilmoittautunut melkein 300 opiskelijaa ympäri Suomea suurimmaksi osaksi yläkouluista ja myös muutamasta lukiosta. Finanssialan etäTETistä nuoret saavat arvokkaita ensimmäisiä työelämäkokemuksia ja oppivat esimerkiksi työelämässä vaadittavia taitoja. Oppilaiden opinto-ohjaajat saavat kattavat ohjeet etäTET-viikolle ja materiaalipaketin ennen viikkoa. Finanssialaan tullaan tutustumaan viikon aikana erilaisten uratarinoiden, luovien tehtävien, yritysvierailujen ja nuoria kiinnostavien teemojen, kuten esimerkiksi vastuullisuuden ja sijoittamisen kautta.

Finanssiala toteuttaa ensimmäisenä toimialana kokonaan etänä tapahtuvan TET-jakson eli työelämään tutustumisjakson viikolla 16 (19.4.-23.4.2021). Danske Bank on kansainvälisesti toimiva pohjoismainen pankki, joka toimii 13 maassa tarjoten kokonaisvaltaisia pankkipalveluita henkilö-, yritys- ja yhteisöasiakkaille. Pankkipalveluiden lisäksi Danske Bank tarjoaa henki- ja eläkevakuutuksia, asuntolainoja, varallisuudenhoitoa sekä kiinteistö- ja leasingpalveluja.