Mitä?

Duunikoutsi-sovellus sisältää kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää työelämästä: vinkit työnhakuun, askeleet työnhakuprosessiin, välineet työhaastatteluun valmistautumiseen, kannustavia testejä, työelämän pelisäännöt ja inspiroivia uravideoita.

 

Kenelle?

Duunikoutsi-mobiilisovellus on 13–25-vuotiaille nuorille suunnattu maksuton mobiilisovellus. Sovelluksen sisältö soveltuu nuorille, jotka ovat hakemassa TET-paikkaa, kesätöitä tai pidempiaikaista työtä.

 

Miksi?

Duunikoutsin avulla opit tunnistamaan omia vahvuuksiasi ja sanoittamaan omaa osaamistasi. Duunikoutsin haasteita suorittamalla sinulle kertyy tarvittava tieto työelämää varten ja olet valmiimpi astumaan työelämään.

 

 

Duunikoutsi ohjaa ja auttaa:

 

  • TET-jaksolle ja ensimmäisten työpaikkojen hakemisessa
  • Työelämätaitojen kartuttamisessa
  • Työhakemuksen tekemisessä ja työhaastatteluun valmistautumisessa
  • Itsetuntemuksessa ja omien vahvuuksien tunnistamisessa
  • Tuoreen työelämätiedon saamisessa
  • Urasuunnittelussa ja oman polun löytämisessä

 

 

Sovelluksen Robokoutsi suosittelee sinulle haasteita ja vinkkiä juuri sinun mielenkiintosi pohjalta. Jos haet jo ensimmäistä työpaikkaa tai pidempiaikaista työtä, saat ladattua sovelluksesta maksutta myös osaamispohjaisen CV:n, joka on valmiiksi täytetty suorittamiesi haasteiden pohjalta.

Sovelluksen on kehittänyt Talous ja nuoret TAT yhteistyössä Oikotie Työpaikkojen, SAK:n, Elinkeinoelämän keskusliitto EK:n ja OKM:n kanssa. Sovelluksen teknisestä toteutuksesta vastaavat 10Monkeys ja Headai.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Duunikoutsi on valittu vuoden 2020 parhaaksi digitaaliseksi oppimisratkaisuksi Suomen eOppimiskeskus ry:n eEemeli-kilpailussa! Lue lisää täältä.

Duunikoutsin uutiset

Artikkeli, Duunikoutsi, Kesätyökokemus, TET-kokemus

Duunikoutsi-opetuspaketti nuoren ohjaamisen tueksi

Talous ja nuoret TATin vuonna 2019 kehittämä Duunikoutsi-mobiilisovellus on työelämävalmentaja, jonka avulla nuori oppii...

Artikkeli, Duunikoutsi, Kesätyökokemus, TET-kokemus

Duunikoutsi-sovelluksesta käytännön apua työnhakuun. Lukiolainen Viivi Mauno vinkkaa, miten saada sovelluksesta kaikki irti

Duunikoutsi on nuorille suunnattu mobiilisovellus, joka auttaa nuorta työelämätaitojen kartuttamisessa, työhakemuksen tekemisessä ja tuoreen...

Artikkeli, Duunikoutsi

Katso lista palveluista etäopiskelun tueksi ja vapaa-ajan iloksi!

Moni palvelu tarjoaa maksuttomia vinkkejä ja materiaaleja etäopiskelun tueksi sekä vapaa-ajan iloksi. Kokosimme tähän artikkeliin niistä muutamia.

Artikkeli, Duunikoutsi, Kesätyökokemus

Kaikki kesätöistä!

Kesätyönhaku jatkuu poikkeustilanteesta huolimatta. Tilanne kuitenkin muuttuu koko ajan, joten monet yritykset ilmoittavat kesätyötilanteesta omilla nettisivuillaan. Suosittelemme sinua hakemaan rohkeasti kesätöitä. Kesätöissä opit monia erilaisia taitoja ja saat käsityksen siitä, mille alalle voisit tulevaisuudessa suunnata. Lisäksi työnhakutaitojasi kehittyvät, vaikka et saisikaan töitä. Tässä artikkelissa kerromme, mistä löydät parhaat vinkit kesätyönhakuun! 

Artikkeli, Duunikoutsi, Kesätyökokemus, TET-kokemus, Uutinen

Kesätyötaidot löytyvät kännykästä. Uusi Duunikoutsi-app ladattavissa!

Nuori, jännitätkö työhaastattelua? Mietitkö, miten valmistautua TET-jaksolle? Entä oletko pohtinut, missä asioissa olet hyvä? Tunnistatko vahvuutesi? Ei hätää, apu löytyy nyt kännykästäsi!

Info

Kunkoululoppuu.fi on Suomen suurin ura- ja koulutusvalintoihin, sekä nuoren elämän tärkeisiin asioihin keskittyvä sivusto. Tarjolla tietoa ja oivalluksia koulutuksesta sekä työelämästä. Puhetta rahasta ja oman talouden hallinnasta.

Kunkoululoppuu.fi-kokonaisuuteen kuuluvat sivuston lisäksi myös nuorisoon liittyviä tutkimuksia sekä abeille suunnattu lehti lukion jälkeisistä vaihtoehdoista.

Sivustoa ylläpitää Talous ja nuoret TAT. Kunkoululoppuu-sivuston lisäksi TATin tuotteita ovat mm. Yrityskylä ja Bisneskurssit.


© 2021 Kun koulu loppuu