Valitse sovelluksesta tavoitteeseesi sopivan kategoria sen mukaisesti oletko hakemassa:​

 

​1. TET-jaksolle​

Kun olet hakemassa TET-jaksolle​

2. Ekaa työpaikkaa

Kun olet hakemassa ensimmäistä kesätyöpaikkaa, osa-aikatöitä tai työharjoittelupaikkaa

3. Uralle kesätöistä

Kun olet hakemassa pidempiaikaista työpaikkaa ja haluat ottaa haltuun kaikki työnhaussa tarvittavat taidot

 

 

Robokoutsin avulla löydät sinua kiinnostavia tehtäviä

 

Sovelluksen Robokoutsi eli ”työelämävalmentaja” ohjaa ja auttaa sinua sovelluksen käytössä. Kun klikkaat sovelluksen Robokoutsi-hahmoa, aukeaa chat-ikkuna, jossa Robokoutsi kertoo sovelluksesta ja suosittelee sinulle haasteita ja vinkkejä. Kun olet suorittanut Robokoutsin tarjoamia haasteita, pääset arvioimaan niiden kiinnostavuutta emojeilla. Antamasi palautteen perusteella Robokoutsi osaa jatkossa tarjota sinulle ajankohtaista ja kiinnostuksen kohteidesi mukaisia sisältöjä.

Kun käytät sovellusta yhdessä Robokoutsin kanssa, muodostuu sinulle oma aihekartta, josta pystyt seuramaan mitä sisältöjä olet jo suorittanut. Näet myös värikoodeista minkälaista palautetta olet sisällöistä antanut (vihreä= koet aiheen kiinnostavana ja ajankohtaisena, punainen= et kokenut aihetta kiinnostavana tai ajankohtaisena).

 

Osaamispohjainen CV apuna työnhaussa – lataa ilmaiseksi!

 

Osaamispohjainen CV on vaihtoehto perinteiselle ansioluettelolle ja sen käyttö työnhakumarkkinoilla on yleistymässä. Osaamispohjainen CV on erinomainen vaihtoehto, jos sinulla on työkokemusta vasta vähän tai jos sinulle on ehtinyt kertyä enemmänkin kokemusta eri aloilta. Saat Duunikoutsista ladattua itsellesi maksutta osaamispohjaisen CV:n.

Valitse oletko hakemassa Ekaa työpaikkaa tai Uralle kesätöistä. Klikkaa itsetuntemus-osioon ja klikkaa oikeasta yläreunasta CV. Kun olet suorittanut CV-koneen haasteet, voit lähettää itsellesi sähköpostiin henkilökohtaisen CV-pohjan, johon on tallennettu tietoja osaamisestasi Duunikoutsissa suorittamiesi tehtävien perusteella. Saat sähköpostin liitteenä valmiiksi täytetyn pohjan sekä ohjeet osaamispohjaisen CV:n viimeistelyyn.