Emilia & Bettiina – Crosstraining ulkotreenit

Kesäyrittäjä, Kesäyrittäjätarina

Asumme molemmat Oulussa ja opiskelemme tällä hetkellä lukiossa. Harrastuksiimme kuuluu Crossfit, jonka myötä perustimme oman yrityksemme CrossTraining ulkotreenit. Pidämme ulkotreenejä useita kertoja viikossa eri puolilla Oulua.

Kuulimme Kesäyrittäjä-kampanjasta alunperin koulun kautta. Haimme mukaan, koska olemme molemmat halunneet kokeilla ulkotreenien vetämistä, ja tämä vaikutti hyvältä mahdollisuudelta päästä alkuun. Molempien isät ovat yrittäjiä, mikä on lisännyt omaa mielenkiintoa yrittäjyyttä kohtaan. Toiminnan aloittaminen tuntui pelottavalta, mutta samalla mielenkiintoiselta. Valitsimme toimia kevytyrittäjinä Ukko.fi -laskutuspalvelun kautta.

Kesäyrittäjä-kampanja oli hyvä ja avartava kokemus, jonka myötä aiomme jatkaa yritystoimintaamme, vaikkakin pienimuotoisemmin. Yrittäminen kaverin kanssa oli mukavaa, sillä toisen kanssa voi jakaa niin voitot kuin pettymyksetkin. Yrittäjyydessä parasta oli päästä valmentamaan ihmisiä. Haasteita taas tuotti asiakkaiden motivoiminen ja teknologinen osaaminen.

Kesäyrittäjä-kampanjassa parasta oli erilaisten yritysten näkeminen sekä se, että mentoreilta pystyi aina tarvittaessa pyytämään apua. Kesä opetti, että yritystoiminnassa markkinointiin pitää panostaa paljon. Yrittäjäksi aikovan on hyvä olla myös kärsivällinen, rohkea, kyvykäs priorisoimaan, hyvän itsetunnon omaava, rehellinen sekä luotettava.

Lähde rohkeasti vain mukaan, jos olet kiinnostunut kampanjasta!

CrossTraining ulkotreenit

Liity Facebook-ryhmään tästä