Energia-alan Enerimillä työskennellään kestävän tulevaisuuden hyväksi – Vastuullinen kesäduuni

| Energiateollisuus, Kesätyökokemus, Vastuullinen kesäduuni

Aliisa: ”Täällä työskentely on vahvistanut tunnetta oikeasta alasta. Nautin ongelmanratkaisusta, vaihtelevista työpäivistä sekä päivittäisistä, pienistä onnistumisen tunteista. Lisäksi on hienoa, miten meidän yrityksessämme mahdollistetaan energia-alan kehitys ja pyritään kohti kestävää tulevaisuutta. On ollut hieno huomata, että olen oppinut uusia käytännön taitoja ja saanut osaamisen kartuttua yhä haastavampia tehtäviä hoitaakseni.”

Sanna: ”Täällä pääsee kokemaan yhdessä tekemisen fiilistä. Vaikka itseään haastaa niin yksin ei tarvitse selvitä. Kannustan kuitenkin haastamaan, sillä se tarjoaa oppimiskokemuksia.”

Mitä mahdollisuuksia Enerim tarjoaa nuorille?

Sanna: ”Oman asiakastukiyksikön lisäksi meillä on ollut kesätyöntekijöitä palveluiden puolella muun muassa valvomossa, sähkön tukkukaupassa ja tasehallinnassa. Talossa on nähty myös esimerkiksi ohjelmistokehittäjäharjoittelijoita, testaajia ja teknisiä asiakaspalvelijoita.

Aliisa: ”Täällä mahtavinta on sellainen “Can do” -asenne, joka näkyy kaikessa tekemisessä. Haastavien tilanteiden kanssa ei tarvitse jäädä yksin pähkäilemään, vaan kollegat ja tiimi auttavat ja ilmapiiri on hyvä. Yhteistyö ulottuu myös muihin toimipisteisiimme, kuten Rovaniemelle. Täällä yhdessä tehdään ja yhdessä onnistutaan.”

Sanna: Aika iso osa kesän harjoittelijoista jää taloon myös kesän jälkeen, mikä on meille suuri ylpeyden ja kiitollisuuden aihe. Meillä on toimintaa Oulun ja Rovaniemen lisäksi muun muassa Helsingissä, Porvoossa, Harjavallassa, Tampereella ja Jyväskylässä.

 

Tutustu Enerimin avoimiin paikkoihin ja lähetä hakemuksesi täältä.

Kuva: Laura Maunu

Teksti: Riikka Hautala

 

Lue lisää energia-alasta täältä

Vastuulliset kesäduunit ja kesätyövinkit löytyvät täältä

Katso myös

| Kesätyökokemus, Kiinteistöpalveluala, Vastuullinen kesäduuni

Veljekset viihtyvät RTK:lla kesätöissä – Vastuullinen kesäduuni

Tietotekniikkaa opiskelevat Aleksi Tamminen ja Sakari Tamminen olivat kesätöissä RTK-Palvelussa jo viidettä kesää. Itsenäinen työ sekä vaihtelu arkeen saavat Aleksin ja Sakarin palaamaan viherpalveluiden pariin kesä toisensa jälkeen.

| Kaupan ala, Kesätyökokemus, Vastuullinen kesäduuni

Kesätyö on tärkeä välietappi työuralla – Vastuullinen kesäduuni

Hallintotieteitä opiskeleva Elli Ahlgren oli kesätöissä HR tehtävissä Alkolla. Kesätyöntekijäksi hän on mielestään saanut yllättävän paljon vastuuta. Parasta työssä on ollut työkaverit ja tehtävien monipuolisuus.

| Kaupan ala, Kesätyökokemus, Vastuullinen kesäduuni

Telialla arvostetaan kesätyöntekijöitä – Vastuullinen kesäduuni

Erika Sipilälle ja Tuukka Laineelle kevät toi tullessaan ikimuistoisen kesän Telialla. Poikkeustilanteesta huolimatta molemmat pääsivät aloittamaan kesätyönsä, Tuukka Telia Kaupassa myyjänä ja Erika pääkonttorilla 5G:n parissa Innovation Traineena. Molempien kesätöissä heijastuivat Telian kannustava ilmapiiri sekä vapaus toteuttaa itseään.

Info

Kunkoululoppuu.fi on Suomen suurin ura- ja koulutusvalintoihin, sekä nuoren elämän tärkeisiin asioihin keskittyvä sivusto. Tarjolla tietoa ja oivalluksia koulutuksesta sekä työelämästä. Puhetta rahasta ja oman talouden hallinnasta.

Kunkoululoppuu.fi-kokonaisuuteen kuuluvat sivuston lisäksi myös nuorisoon liittyviä tutkimuksia sekä abeille suunnattu lehti lukion jälkeisistä vaihtoehdoista.

Sivustoa ylläpitää Talous ja nuoret TAT. Kunkoululoppuu-sivuston lisäksi TATin tuotteita ovat mm. Yrityskylä ja Bisneskurssit.


© 2021 Kun koulu loppuu