Energia- ja ympäristötekniikan opintojen projektiluonteisuus kiehtoo Timoa – LAMK

| Ammattikorkeakoulu, Henkilökuva, Lahden ammattikorkeakoulu, Opiskelijaesittely

Timo Salminen

Energia- ja ympäristötekniikan opiskelija
LAMK

”Parasta opinnoissani on teorian ja käytännön yhdistyminen. Lukion jälkeen kouluttauduin mallipuusepäksi, mutta en nähnyt itseäni verstaalla ikuisesti.

Tutkin Lahden muita kouluttautumismahdollisuuksia ja kun löysin LAMKin ympäristötekniikan koulutusohjelman, tiesin haluavani tänne.

Valintakokeessa ratkottiin matematiikan, kemian ja fysiikan tehtäviä. Myös loogista päättelyä testattiin. Valmistauduin kokeeseen kertaamalla lukiossa oppimaani ja sain onneksi tähän lukioaikaisilta opettajiltani apua.

Opiskelu ei ole pelkkiä raskaita kirjatenttejä, vaan erittäin projektipainoitteista. Erilaisissa projekteissa saa toteuttaa itseään itsenäisesti käytännön haasteissa, mikä valmistaa hyvin työelämään.

Koulutuksemme antaa hyvät valmiudet erilaisiin urapolkuihin kasvavalla ja kiinnostavalla alalla.”

Opiskelu ei ole pelkkiä raskaita kirjatenttejä, vaan erittäin projektipainoitteista.

 

Tähtää työelämään ja opi tekemällä! LAMKissa opiskelu on opiskelijan itsensä näköistä, käytännönläheistä ja työelämäyhteyksiä on runsaasti.

Euroopan edelläkävijäkampus on Lahessa. Simulaatiotilat, laboratoriot, moniulotteiset oppimis- ja co-working-tilat sekä rentoutus- ja liikuntatilat. Uudelta NiemiCampukselta löydät kaiken, mitä voit vain toivoa ja vielä enemmän.

Opiskelijayhteisö monimuotoistui entisestään, kun LAMK liittyy osaksi LUT-korkeakouluja.

Tutustu LAMKiin!

 

Teksti: Minttu Hytönen, kuva: Samuli Skantsi. Timo Salminen on kuvassa vasemmalla.

Artikkeli on toteutettu yhteistyössä LAMKin kanssa.