Liiketoiminnan palveluratkaisujen ja kielten koulutus on yhdistelmä viestintää ja markkinointia – Haaga-Helia

| Ammattikorkeakoulu, Haaga-Helia, Henkilökuva, Opiskelijaesittely

Virpi Rouhiainen

Johdon assistenttityön opiskelija  
Haaga-Helia

”Brysselissä asuessani näin paljon kansainvälistä liike-elämää. Sain siellä kipinän hakeutua alalle, jossa voin yhdistää kieliä, viestintää, tapahtumamarkkinointia ja digitaalisuutta.

Opiskelu on käytännönläheistä ja antaa hyvät valmiudet työelämään. Projektit ja ryhmätyöt opettavat ajanhallintaa. Motivoidun siitä, että pystyn itse suunnittelemaan opintoni.

Kansainvälistä verkostoa pääsee luomaan jo opiskeluaikana, sillä ulkomailla on useita yhteistyökorkeakouluja. Olen suorittanut opintoja niin Belgiassa kuin Saksassakin.

Tutkinto on monipuolinen. Koulutusohjelmastamme valmistuneita työskentelee yli 300:lla työnimikkeellä viestintäassistentista markkinointipäällikköön. Suuntautumisvaihtoehtoja on johtamisesta ja HR:sta markkinointiin.

Laajat kieliopinnot tukevat kansainvälisiä urahaaveitani. Hallitsen esimerkiksi ranskan kielen asiakirjastandardin. Valmistuessani minulla tulee olemaan myös vahva digitaalinen osaaminen.

Tämä koulutus todella antaa ammatin, enkä usko töiden loppuvan. Mikään robotti ei korvaa loistavaa assistenttia.”

Innovatiivinen koulu kuuntelee oppilaitaan.

 

Nykyisestä koulutuksesta lisätietoa: https://www.haaga-helia.fi/fi/liiketoiminnan-palveluratkaisujen-ja-kielten-koulutus-tradenomi-amk

 

Haaga-Helian logo

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, johdon assistenttityö, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. Haaga-Helian 10 500 opiskelijaa luovat työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee noin 630 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen.

Tutustu Haaga-Heliaan!

 

Artikkeli on toteutettu yhteistyössä Haaga-Helian kanssa.
Teksti: Elli Collan, kuva: Jani Karlsson.