Karelia-ammattikorkeakoulusta kansainvälisen liiketalouden osaajaksi

| Ammattikorkeakoulu, Karelia-ammattikorkeakoulu, Opiskelijaesittely

Heidi Hänninen, International Business (BBA), Karelia-ammattikorkeakoulu

Parasta opiskelussa ovat projektiopinnot, yritysvierailut ja samasta koulutuksesta valmistuneiden elämäntarinoiden kuuleminen. Joensuussa on uskomattoman paljon osaamista ja kansainvälisesti menestyviä yrityksiä.

Korkeakoulussamme on todella hyvä yhteishenki. Kansainvälisyys on isossa roolissa, sillä osa opettajista on ulkomaalaistaustaisia ja saamme vierailevia luennoitsijoita yhteistyökorkeakouluistamme. Kaikilla on samanlaiset mahdollisuudet lähteä vaihtoon tai työharjoitteluun ulkomaille. Kansainvälisyyskoordinaattorimme ja opinto-ohjaajamme ovat huippuja! Heiltä löytyy aina aikaa.

Unelmani olisi löytää työ, jossa viihtyisin ja saisin matkustaa. Olisi mahtavaa päästä projektinjohtajaksi tai tiiminvetäjäksi. Myös konsultointi kiinnostaa. Opintoni Kareliassa antavat onneksi todella laajat valmiudet työelämään!

Tomi Hokkanen, International Business (BBA), Karelia-ammattikorkeakoulu

Opiskelu Kareliassa on hyvin monimuotoista. Lähes jokaisella opintojaksolla käytetään erilaisia opiskelumenetelmiä ja arviointi voidaan tehdä paitsi kokeen, myös tehtävien, tutkimuksen tai esiintymisen perusteella. Tämä tuo opiskeluun mielekästä vaihtelua. Teoria ja käytäntö ovat opinnoissamme erinomaisessa tasapainossa.

Hienointa on ollut nähdä oman työn tuloksia projektitöiden yhteydessä. Projektit tehdään ryhmätöinä oikeille yrityksille, ja niiden aikaansaannokset pääsevät usein käyttöön ja vaikuttavat aidosti yrityksen toimintaan. Se tuntuu palkitsevalta.

Koulutuksemme antaa erittäin hyvät eväät myös yrittäjyyteen. Saamme paljon ammatillista tietoa liiketoiminnasta, kaupankäynnistä ja taloudesta. Haaveilenkin joskus vielä perustavani oman yrityksen.


 

Degree Programme in International Business

-koulutuksessa kehityt kansainväliseksi liiketalouden osaajaksi. Saat hyvät valmiudet toimia kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä globaaleilla markkinoilla. Koulutus antaa pohjan myös kansainväliselle uralle ja yrittäjyydelle.

Lue lisää Karelia-ammattikorkeakoulusta!

Karelia_tunnusvaaka-selite_rgb_FI

 

Teksti: Minttu Hytönen, kuva: Ville Kokkonen

Artikkeli on toteutettu yhteistyössä Karelia-ammattikorkeakoulun kanssa.