Pentton

Pentton on räppäri, joka tekee musiikkia omilla ehdoillaan ilman levy-yhtiöitä. Pentton omistaa kaikki oikeudet musiikkiinsa ja liikkuu Suomen musakentässä todellisella Do It Yourself -meiningillä. Tervetuloa seuraamaan Penttonin matkaa intohimosta ammattiin. Pentton. Unelmasta Ura.

lil.pentton@gmail.com

www.pentton.com

@pentton_

TikTok: pentton

YouTube: pentton

Spotify: Pentton

Ainoa Vintage Studios

Ainoa Vintage Studios sai alkunsa ajatuksesta luoda kaikin puolin parempi vaihtoehto pikamuodille. Halusimme osoittaa, miten kaunista ja laadukasta second hand -muoti voi parhaimmillaan olla. Tällä periaatteella lähdimme luomaan verkkokauppaa second hand -muodille ja harkiten etsimään tuotteita ensimmäiseen mallistoomme.

Meille oli alusta alkaen selvää, että haluamme tehdä myös jotain suurempaa verkkokaupan ohella. Tavoitteenamme on levittää inspiraatiota kestävän tyylin ja vaatekaapin rakentamiseen myös muilla alustoilla. Jaamme Instagramin puolella päivittäin inspiraatiota kestävään tyyliin ja julkaisemme säännöllisin väliajoin kattavia blogipostauksia eri aiheista. Tulevaisuudessa olemme järjestämässä tapahtumia, joissa ilman käyttöä ja rakkautta jääneet vaatteet löytävät uuden omistajan.

Haluamme kannustaa pieniinkin kestäviin tekoihin arjessa – emme vaadi tai oleta keneltäkään täydellisyyttä, sillä emme ole itsekään vielä lähellä sitä.

info@ainoavintage.fi

@ainoavintage

Soap Bros

Hyvän mielen artesaanisaippuaa Helsingistä. Soap Bros saippuat ovat vegaanisia, eettisiä ja kemikaalittomia, eikä niihin ole lisätty keinotekoisia tuoksu- tai väriaineita. Teemme kaikki saippuamme käsityönä pienissä erissä, joten jokainen pala on uniikki ja huolella tehty!

contact.soapbros@gmail.com

soap-bros.company.site

@soap.bros

Soap Bros

Ihanuudet

Ihanuudet on suomalainen verkkokauppa, joka erikoistuu puhelintarvikkeiden myyntiin! Tällä hetkellä valikoimasta löytyy iPhone-puhelimiin sopivia panssarilaseja sekä suojakuoria.

ihanuudet@ihanuudet.fi

ihanuudet.fi

Ihanuudet

TikTok: Ihanuudet.fi

YouTube: Ihanuudet

Kotka Production

Yritys myy mediapalveluja kuten videoeditointia ja valmiita videoita yritysasiakkaille.

mirka.liisa@windowslive.com

@kotkaproduction

YOGA with NORA

Joogaa, joka haastaa kehoasi, rentouttaa mielesi ja tasapainottaa elämääsi.

Haluan tarjota sinulle mahdollisuuden joogata turvallisessa ja sallivassa ympäristössä, auttaa pysähtymään tähän hetkeen ja löytämään yhteyden itseesi. Tule tunnilleni kokemaan aitoja kohtaamisia
itsesi ja muiden kanssa.

Tsekkaa ajankohtainen aikataulu @yogawithnora Instagramista ja osallistu tunnille lähettämällä viesti osoitteeseen hello@noraraaska.com

Pysähdytään yhdessä tähän hetkeen – tavataan matolla!

www.noraraaska.com

hello@noraraaska.com

@yogawithnora

YOGA with NORA

Sisällöntuottaja Salla Hanski

Yritykseni syntyi halusta auttaa somen, sisällöntuotannon ja muiden tuotannon haasteiden kanssa. Heittäydyn intohimoisesti eri projekteihin mukaan.

Olen nuori ja idearikas tuottaja Uusimaalta. Suurimmat intohimoni kohteet ovat sisällöntuottaminen, uuden ideointi ja sosiaalinen media.

www.sallahanski.com

salla.hanski@gmail.com

@sallaano

Salla Hanski

Valokuvaaja Nea Rapo

Tarjoan valokuvauspalveluita monen vuoden kokemuksella Helsingin ja Vantaan alueella. Lisätietoa löydät kotisivuiltani. Ota yhteyttä ja toteutetaan juuri sinunlaisesi kuvat!

www.nearapo.com

neaesrapo@gmail.com

@nea.rapo

The Closet of Ours

The Closet of Ours mahdollistaa uniikkeihin ja laadukkaisiin vaatteisiin pukeutumisen eettisesti pienin hinnoin.

https://theclosetofours.wixsite.com/website

tcoo.circle@gmail.com

@the.closet.of.ours

The Closet of Ours

Ketunmieli Art

Käsityöt (unisiepparit, vaatteiden tuunaukset) ja taide.

http://ketunmieliart.blogspot.com/

ketunmieliart@gmail.com

@ketunmieli_art

Ketunmieli Art