DataTanja

DataTanja tekee nettisivuja, verkkokauppoja ja antaa atk-neuvontaa.

tanja.collanus@outlook.com

@datatanja

Lilysi Design

Lilysi Design valmistaa ja myy laadukkaita ja moderneja kodin taide-, sisustus- ja käyttöesineitä. Tyylikkäät, mutta samalla ekologiset muotoilutuotteet valmistetaan Suomessa käsityönä pääasiassa lasista ja keramiikasta. Tuotteiden valmistuksessa on pyritty hyödyntämään myös paljon kierrätysmateriaaleja, kuten kierrätyslasipulloja. Tuotteet on suunnattu kuluttajille, jotka ovat kiinnostuneita suomalaisesta muotoilusta ja eettisestä sisustamisesta. Tuotetiedustelut voi lähettää osoitteeseen lilysi.design@gmail.com.

www.lilysi.com

@lilysi.design

Lilysi Design

Lohi-taidekollektiivi

Lohi on voittoa tavoittelematon taidekollektiivi, jonka kautta haluamme luoda positiivista ja avointa tilaa pohtia ja luoda. Tapahtumissamme keräämme yhdessä varoja jollekin kolmannen sektorin järjestölle ja tarjoamme poikkitaiteellisia elämyksiä.

lohikollektiivi@gmail.com

lohikollektiivi.wordpress.com

@lohi_taidekollektiivi

Taidekollektiivi Lohi

Ruokakonsultti

Elintarviketieteilijän asiantuntijapalvelut auttavat päivittämään elintarvikeyrityksesi 2020-luvulle. Ruokakonsultti auttaa elintarvikelainsäädännössä, -markkinoinnissa, -johtamisessa sekä ruokahävikin kontrolloinnissa.

www.ruokakonsultti.fi

@ruokakonsultti

Daniel Lammi Coaching

Itsetutkiskelun ja henkisen hyvinvoinnin valmentaja Daniel Lammi tarjoaa syvempää mielen ymmärrystä ja oman osaamisen sekä voiman nostattamista yksilöllisillä valmennuskokonaisuuksilla. Palveluihin kuuluu pääasiassa 5 viikon yksilö ja ryhmävalmennusta syksystä 2020 alkaen, mutta ilmaisiin palveluihin pääsee heti käsiksi osoitteessa verkkosivuilla ja Instagramissa.

www.daniellammi.com

@daniellammi

Swimssinki Academy

Swimssinki Academy on helsinkiläinen uimaseura lapsille, nuorille ja aikuisille. Seura tarjoaa uimakouluja, harrasteuintia, merenneitouintia sekä uimateatteria. Uinti on terveellinen ja hyvä harrastus ja siihen voi lähteä kuka tahansa mukaan.

www.swimssinki.com

swimssinki.academy@gmail.com

@swimssinki_offical

 

Tanssin Taika

Tanssin Taika on kesällä 2020 perustettu yritys, jonka tavoitteena on luoda mahdollisuuksia tutustua taidetanssiin matalalla kynnyksellä. Tunnit koostuvat tanssillisesta osuudesta, sekä tietopaketista, jonka avulla tekeminen on helpompi yhdistää kontekstiin. Tuntien virtuaalisuus mahdollistaa osallistumisen mistä tahansa sijainnista käsin.

www.tanssintaika.wordpress.com

tanssintaika.info@gmail.com

Tanssin Taika

Cade Beauty

Cade Beauty on yritys, jonka toistaiseksi keskeisin toimiala on meikkaus.

Meiltä saat arkipäivämeikin tai juhlameikin, jopa festivaalimeikin. Jatkossa haluamme opettaa myös sinut tekemään meidän meikkiämme!

”Cade Beauty is a makeup home where everyone can feel their girliest.”

aspenstrom.cade@gmail.com

@cadebeauty

Cadebeauty