Jäikö kesätyöpaikka saamatta?

Kiinnostaisiko yrittäjyys, mutta et tiedä mistä lähteä liikkeelle?

Kesäyrittäjyys voi olla juuri sinua varten.

Kesäyrittäjä on Talous ja nuoret TATin maksuton matalan kynnyksen kesäajan yrittäjyysohjelma, joka tukee sinua kokeilemaan yrittäjyyttä. Voit siis kehittää omasta yritysideastasi itsellesi kesätyön!

Tavoitteenamme on tehdä yrittäjyydestä helpommin lähestyttävää, tarjota vaihtoehto perinteiselle kesätyölle sekä edistää yrittäjyystaitojen oppimista. Voit hakea ohjelman myös osaksi omia opintojasi.

Kesäyrittäjä-ohjelma on suunnattu 17-29-vuotiaille ja mukaan haetaan omalla yritysidealla. Idean ei tarvitse olla vielä hakuvaiheessa täydellinen. Tärkeintä on, että sinulla on alustava ajatus siitä, millaista yritystoimintaa ja miten lähtisit kesällä kokeilemaan. Me autamme sinua kehittämään ideaasi eteenpäin ja valitsemaan sille sopivan yritysmuodon!

Lue ohjelmasta lisää täältä.

Kesäyrittäjä-ohjelma 2021

Lue alta Talous ja Nuoret TATin Kesäyrittäjä-ohjelman toteutuksesta kesänä 2021!

”Kesäyrittäjä-ohjelma kannusti ja tarjosi tukea matkalla yrittäjäksi. Ohjelma opetti ennen kaikkea rohkeutta, oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä. Suosittelen kesäyrittäjä-ohjelmaa lämpimästi kaikille yrittäjyydestä kiinnostuneille sekä myös niille, ketkä vielä epäröivät yrittäjäksi ryhtymistä.”
Nelli Pylvinen, Vitriini Design Shop, @vitriinidesign

Kaupingit-ikoni

Toteutuspaikkakunnat 2021


Espoo

Helsinki

Iisalmi

Oulu

Turku

Vantaa

Rauma

+ 29 paikkakuntaa Kesäyrittäjä Digissä -ohjelmassa

”Mentoroinnit olivat juuri sitä, mitä kaipasin. Oli henkilö, joka kuunteli ja tuki kesän ajan. Keskustelut synnyttivät uusia ajatuksia ja näkökulmia, jotka veivät omaa työtä eteenpäin.” Kesäyrittäjä 2021

”Yrittäjyydestä tuli enemmän realistista ja tajusin, että se on aito polku, minkä voin ottaa tulevaisuudessa. Ohjelma auttoi minua keskittymään olennaisiin asioihin yrittäjyydessä.​” Kesäyrittäjä 2021

Uutiset

Tapahtumia, myyntiä ja verkostoitumista – Mitä kaikkea tapahtui Kesäyrittäjä-ohjelmassa kesällä 2021

Lämmin kesä on saapunut päätökseensä, kuten myös Talous ja Nuoret TATin Kesäyrittäjä-ohjelma 2021. Kesäyrittäjä-ohjelma toteutettiin tänä vuonna valtakunnallisesti ja...

Lue lisää

“En olisi koskaan uskonut yrittäjyyden olevan näin mielenkiintoista, kuin mitä se on ollut” – oululaisten nuorten kokemuksia kesäyrittäjyydestä

TATin Kesäyrittäjä-ohjelmassa on mukana monenlaisia yrityksiä ja yrittäjiä. Yrityksistä nähdään usein valmiit tuotteet ja...

Lue lisää
Kesäyrittäjä_Oulu-kortit

 

 

Yrittäjyys on kokeilun arvoinen asia, sillä se opettaa taitoja, joista on yleisesti hyötyä työelämässä – ja elämässä muutenkin. Kartutat oma-aloitteisuutta, ongelmanratkaisukykyä, yhteistyötaitoja, itseluottamusta, rohkeutta sekä lukemattomia muita hyödyllisiä taitoja.

Ehkä huomaat, että yrittäjyys on juuri sinun juttusi ja haluat jatkaa sitä myös kesän jälkeen! 

Olen saanut itseluottamusta ja uusia ideoita omaan tekemiseeni. Myöskin rohkeuteni seistä omien ideoideni takana on parantunut.

WhatsApp Image 2018-06-30 at 04.00.39(1)

Yrittäjyys ei ole mikään kaukainen tai vaikeasti saavutettava asia, joka vaatisi mahdottomia asioita yrittäjäksi aikovalle.

WhatsApp Image 2018-07-01 at 02.54.59

Olen saanut paljon rohkeutta lisää, oppinut markkinoimaan oikealla tavalla ja etenkin luottamaan omiin taitoihini. Ohjelmassa on parasta ihmiset ja yhteishenki.

WhatsApp Image 2018-07-01 at 02.55.03

Ole rohkeasti yhteydessä!

 

Tella Krigsman

Projektipäällikkö, Kesäyrittäjä-ohjelma

Talous ja nuoret TAT

+358 50 566 2545

tella.krigsman@tat.fi

tat_henkilosto_28_9_2021_netti-9
Veera Träskelin

Projektityöntekijä, Kesäyrittäjä-ohjelma

Talous ja nuoret TAT

+358 50 301 9561

veera.traskelin@tat.fi

MicrosoftTeams-image (2)

Ohjelmaa mahdollistamassa

Seuraa Kesäyrittäjää somessa!