Jäikö kesätyöpaikka saamatta?

Kiinnostaisiko yrittäjyys, mutta et tiedä mistä lähteä liikkeelle?

Kesäyrittäjyys voi olla juuri sinua varten.

Kesäyrittäjä on Talous ja nuoret TATin maksuton matalan kynnyksen kesäajan yrittäjyysohjelma, joka tukee sinua kokeilemaan yrittäjyyttä. Voit siis kehittää omasta yritysideastasi itsellesi kesätyön!

Ohjelmaa toteutetaan seitsemällä paikkakunnalla yhteistyössä kaupunkien kanssa sekä täysin verkossa toteuttavana Kesäyrittäjä Digissä versiona.

Tavoitteenamme on tehdä yrittäjyydestä helpommin lähestyttävää, tarjota vaihtoehto perinteiselle kesätyölle sekä edistää yrittäjyystaitojen oppimista. Voit hakea ohjelman myös osaksi omia opintojasi.

Kesäyrittäjä-ohjelma on suunnattu 17-29-vuotiaille ja mukaan haetaan omalla yritysidealla. Idean ei tarvitse olla vielä hakuvaiheessa täydellinen. Tärkeintä on, että sinulla on alustava ajatus siitä, millaista yritystoimintaa ja miten lähtisit kesällä kokeilemaan. Me autamme sinua kehittämään ideaasi eteenpäin ja valitsemaan sille sopivan yritysmuodon!

Lue ohjelmasta lisää täältä.

Kaupingit-ikoni

Toteutuspaikkakunnat


Espoo

Helsinki

Iisalmi

Oulu

Turku

Vantaa

Rauma

Uutiset

Kesäyrittäjä Digissä: Mentorointeja mökillä ja kotisohvalla

Kesäyrittäjä-ohjelma on kasvanut vuosittain, ja tänä vuonna ohjelmaan on osallistunut ennätykselliset 275 nuorta yrittäjää. Tämän on mahdollistanut Opetus-...

Lue lisää

Yrittäjyyden ei ole pakko tarkoittaa hyvinvoinnin laiminlyöntiä

Henkilökohtaiset onnistumiset, uuden oppiminen ja tasapainon löytäminen omasta arjesta heijastuvat myös yrityksen toimintaan. Kesäyrittäjä-ohjelma...

Lue lisää

Sadat TATin kesäyrittäjät pyöräyttävät kesäkuussa liiketoiminnan käyntiin

Kesäyrittäjät osallistuvat ohjelmaan mitä erilaisimmilla liikeideoillaan. Tänä vuonna nuoret perustavat esimerkiksi henkilöstövuokraus-, ATK-palvelu-, metsänhoitopalvelu-,...

Lue lisää
Kesäyrittäjä_Oulu-kortit

 

 

Yrittäjyys on kokeilun arvoinen asia, sillä se opettaa taitoja, joista on yleisesti hyötyä työelämässä – ja elämässä muutenkin. Kartutat oma-aloitteisuutta, ongelmanratkaisukykyä, yhteistyötaitoja, itseluottamusta, rohkeutta sekä lukemattomia muita hyödyllisiä taitoja.

Ehkä huomaat, että yrittäjyys on juuri sinun juttusi ja haluat jatkaa sitä myös kesän jälkeen! 

Olen saanut itseluottamusta ja uusia ideoita omaan tekemiseeni. Myöskin rohkeuteni seistä omien ideoideni takana on parantunut.

WhatsApp Image 2018-06-30 at 04.00.39(1)

Yrittäjyys ei ole mikään kaukainen tai vaikeasti saavutettava asia, joka vaatisi mahdottomia asioita yrittäjäksi aikovalle.

WhatsApp Image 2018-07-01 at 02.54.59

Olen saanut paljon rohkeutta lisää, oppinut markkinoimaan oikealla tavalla ja etenkin luottamaan omiin taitoihini. Ohjelmassa on parasta ihmiset ja yhteishenki.

WhatsApp Image 2018-07-01 at 02.55.03

Ole rohkeasti yhteydessä!

 

Sanna Ikäläinen

Projektipäällikkö, Talous ja nuoret TAT

+358 40 772 9462
sanna.ikalainen@tat.fi

sanna-ikalainen
Tella Krigsman

Projektintyöntekijä
Iisalmen ja Vantaan ohjelmien koordinointi
tella.krigsman@tat.fi

Veera Träskelin

Projektityöntekijä
Oulun ja Rauman ohjelmien koordinointi
veera.traskelin@tat.fi

Tella ja Veera työskentelevät osa-aikaisesti, joten vastauksissa voi olla joskus viivettä. Kiireellisissä asioissa ole yhteydessä Sannaan.

Ohjelmaa mahdollistamassa

Seuraa Kesäyrittäjää somessa!