Käsityöt ja taide

Cath333rine

Cath333rine

Cath333rine luo uniikkeja ja leikikkäitä vaatekappaleita sekä asusteita deadstock ja 2nd hand -kankaista. Tavoitteenamme on luoda ekologisesti kestävä ja laadukas brändi, jonka tuotteet heijastavat arvojamme. Tuotteet ovat syntyneet vintagemaisen ja 'cottagecore' estetiikan pohjalta.

Andakorut

Andakorut
Iisalmi

Valmistamme ja myymme käsityönä tehtyjä värikkäitä ja persoonallisia korvakoruja kahdelta iisalmelaiselta nuorelta kaikenikäisille. <3 Valmistamme korumme huolella ja otamme vastaan myös tilaustöitä.

char5char kuva

char5char
Helsinki

Virkkuuvaatemerkki char5char tuo uusia trendikkäitä aaltoja Suomen muotiskeneen.

HarSi_logo (1)

HarSi Design
Turku

HarSi Design on yhden naisen yritys, jonka valikoimasta löydät uniikkeja, käsintehtyjä koruja sekä pieniä käyttötavaroita, jotka sopivat niin lahjaksi, kuin oman arjen piristykseksi. Tuotteet valmistetaan Turussa laadukkaista materiaaleista ja suurella sydämellä, juuri sinua varten

slow living logo

Slow Living
Vantaa

Slow Living tuo markkinoille eettisesti sekä ekologisesti valmistettuja pienten lasten kodintekstiilejä, kuten pyyhkeitä ja pussilakanasettejä. Kaikki käyttämäni materiaalit ovat luonnollista nokkos-puuvilla kangasta emmekä esimerkiksi värjää niitä ollenkaan. Tuotteideni idea onkin tarjota pienille lapsille vain parasta ja puhtainta laatua mitä on saatavilla. Haluan myös yritykseni toiminnan olevan läpinäkyvää ja että kuluttajalla on mahdollisuus lukea esimerkiksi siitä mistä kankaissa käytettävät kuidut ovat peräisin ja missä kankaani kehrätään, kudotaan ja ommellaan.

Yritykseni arvoja ovat aitous, puhtaus, luotettavuus, läpinäkyvyys ja yksilöllisyys, joita tulen pitämään yllä kaikessa toiminnassa.

TEILLE_LOGO

TEILLE

Olemme Anniina Tiri ja Johanna Siuruainen, kaksi erillistä kevytyrittäjää. Toimimme yhteisen projektinimen TEILLE alla. Myymme pitkähihaisia t-paitoja, kortteja ja seinäkalentereita, joihin Johanna on suunnitellut printit. Anniina suunnittelee ja valmistaa päähineitä kierrätysmateriaaleista. Inspiroidumme luonnon ja ihmisyyden kohtaamisesta urbaanissa ympäristössä. Lempeys luontoa ja muita ihmisiä kohtaan näkyy niin meidän omassa elämässämme kuin myös TEILLE-projektin arvoissa.

Untamed lines for untamed people 💜 TEILLE

Ina Ranta

Ina Ranta

Luon kuvituksia digitaalisesti sekä perinteisesti maalaten tai piirtäen. Kuvitukseni ovat sosiaalisesti kestäviä, merkityksiltään moniulotteisia ja ne toteutetaan antropologinen pilke silmäkulmassa.

Tällä hetkellä teen kuvitustöitä portfoliotani varten eli ota yhteyttä, jos esim. yrityksesi tai tuotteesi kaipaa uutta erottuvaa ilmettä, järjestösi tarvitsee apua visuaalisessa viestinnässä tai haluat muuten ajatuksella toteutettuja kuvituksia ilman kustannuksia.

Hannadmade-01

Hannadmade
Turku

Hannadmade on käsityö- ja taideyritys, jonka tuotekategorioita ovat asusteet, koristeet ja lelut. Kaikki Hannadmaden valmistamat tuotteet ovat kustomoitavissa asiakkaan toiveiden mukaisesti esimerkiksi värien tai erilaisten lisäysten muodossa. Vastuullisuus ja laatu ovat yrityksen yksiä tärkeimpiä arvoja, ja Hannadmade pyrkii edistämään suomalaisen käsityön arvostusta. Ota yhteyttä ja suunnitellaan unelmien tuotteesi joko valmiista mallista tai toiveidesi mukaan!

Jaakon tuotteita

Tmi Jaakko Tulisalo
Helsinki

Olen 18-vuotias, kesän alussa artesaaniksi valmistunut sokea käsityöyrittäjä. Valmistan perinteisiä näkövammaiskäsitöitä kuten erilaisia harjoja, rottinkikoreja ja leikkuulautoja. Tuotteeni sopivat hyvin joka kodin tai kesämökin arkikäyttöön tai vaikka laadukkaiksi tuliaisiksi. Tervetuloa facebook -sivuilleni Tmi Jaakko Tulisalo kurkistamaan töitäni tai ostoksille.

IMG-20210615-WA0000

MILLI Design
Turku

MILLI Design on kahden ystävän perustama yritys, joka juhlistaa taiteensa kautta teemoja kuten Suomen luonto, naisellisuus ja filosofia. Näitä aiheita kuvaavia, paikallisesti tuotettuja printtejä löytyy korkealaatuiselle paperille painettuna A4 ja A5 kokoisina. Lisäksi MILLI myy hartsista valmistettuja tuikkukuppeja. Painostamme taiteessamme tarinankerrontaan ja ainutlaatuisuuteen, tästä syystä printtimallistomme ovat erittäin konseptualistisia.

Klopi kuva

Klopi
Helsinki

Klopi on koivusta käsintehtyjä sisustustuotteita valmistava yritys. Klopin tuotteiden erikoisuutena on niiden luonnonmukaisuus. Tuotteissa korostetaan luonnollisia muotoja ja ulkoasua. Tuotteet myös valmistetaan mahdollisimman kestävästi, jolloin vaikutus luonnolle saadaan minimoitua.

Toimin Klopissa yksinyrittäjänä. Idea aloittaa Klopi lähti tekemistäni yksittäisistä puutöistä, joista lähipiirini ihastuivat. Tärkeimpänä tavoitteena minulla on Klopin kautta jakaa kestäviä arvoja ja painottaa luonnon tärkeyttä.

kanervalia

Kanervalia
Oulu

Kanervalia on oululainen käsityöyritys, joka valmistaa persoonallisia vaatteita ja asusteita kierrätysmateriaaleista. Yrityksen jokainen vaatekappale on uniikki ja tehty rakkaudella tuottamaan uudelle omistajalle iloa. Tutustu tuotteisiimme osoitteessa kanervalia.fi tai instagramissa nimimerkillä kanervaliafashion.

what

Qoivu Design
Oulu

Meidän korut tehdään suomalaisesta koivuvaneerista ja ne kootaan käsin. Pyrimme käyttämään hyvän laatuisia materiaaleja, jotta korumme olisivat kauniita ja kestäviä. Meidän korut voi nähdä esimerkiksi instagramissa qoivudesign.

Video- ja valokuvauspalvelut

Molkkaphoto

Molkka Photo

Hei oon Antti Molkka ja yritykseen liittyy kameran käyttö ja kuvaaminen. No arvaatte kyllä mitä mä teen. Teen kuvauskeikkoja. Kuvaan yrityksille tuotekuvia ja muita yritykseen liittyviä kuvauksia. Myös käyn kuvaamassa häitä, rippikuvia, muita juhliin liittyvää ja sitten ihan perhekuvia ja yksilö kuvia. Semmosta mä teen, kuvailen erinäköistä kohdetta.

kesayrittaja_Katariina_Mankinen_

Katariinakuvaa
Oulu

Valokuvaaminen on ollut mukana minun elämässä jo useamman vuoden ajan, miksi olenkin tehnyt sitä vähän sivutyönä jo aiemmin, mutta tänä kesänä suuremmassa mittakaavassa kesätyönä. Kauniit yksityiskohdat ja ainutlaatuiset asiakkaat luovat omalla olemuksellaan työni pohjan. Palveluni keskittyvät erilaisiin henkilö- ja juhlakuvauksiin. Räätälöin kuitenkin palveluja toiveiden mukaan: kerro siis sekä hulluimmat että herkimmät ideasi, yritän toteuttaa ne parhaani mukaan!

Lisätietoa minusta, palveluistani ja hinnastostani sekä esimerkkikuvia löydät nettisivuiltani katariinakuvaa.fi!

Brandt

Brandt Content

Brandt Content on etevä kumppani brändisi kasvattamisessa. Tahdon auttaa sinua brändin rakentamisessa videotuotannon avulla.
Tarvittaessa voidaan toki pohtia myös muita ratkaisukeinoja ongelmaasi.
Ennen kaikkea tahdon perehtyä siihen, mikä tekee sinun brändistäsi brändin - mikä mielikuva muilla on yrityksestäsi, ja sen tiedostaen
videomarkkinoinnin kautta tukea yrityksesi kehittymistä. Lisäksi teen myös hääelokuvausta.

henna

Henna Västi Photography

Valokuvauspalvelujen tuottamista naisille, jotka ovat ylpeydellä juuri sitä mitä haluavat olla.
Naiseus ja feminiinisyys koetaan ja tuodaan esiin eri tavoin ja tämän monimuotoisuuden tahdon ikuistaa.
Sinä parhaimmillasi - omana itsenäsi. Kuvauksista lähdet aina täynnä voimaa ja uskoa itseesi. Onnistuneiden kuvien kautta pääset palaamaan näihin hetkiin, milloin ikinä tahdotkaan.

Kuvaukset Helsingissä ja Pohjanmaalla.

Yhteydenotot ja portfolio Instagramissa @capturedbyhenna

Ruoka ja juoma

mimosabaari kuva

Mimosabaari
Helsinki

Mimosa on raikas alkoholipitoinen drinkki, joka koostuu kuohuviinistä ja tuorepuristetusta appelsiinimehusta. Mimosa on mielestäni maailman paras juoma - kuka ei tykkäisi tuorepuristetusta appelsiinimehusta ja kuka ei silloin tällöin haluaisi lasin kuohuvaa?

Mimosa ajatellaan juomana usein brunssien yhteydessä ja haluankin normalisoida Mimosan juomisen niin aamulla, päivällä kun illallakin, ilman juhlaa tai juhlissa.

Kesällä 2021 tulen myymään Helsingin parasta Mimosaa ihmisten arkeen ja juhlaan.

Lumisvegan Lumi

Lumisvegan
Vantaa

Moikka! Olen Lumi Lehmuskallio, Berliinissä asustava vantaalainen, joka pyörittää Instagramissa ruokakäyttäjää nimellä @lumisvegan.
Olen ruokahifistelijä ja rakastan kokeilla uusia juttuja keittiössä, mutta en ota ruuanlaittoa liian vakavasti vaan annokseni valmistuvat rennolla otteella.
Kesäyrittäjä-ohjelman aikana minulla on tavoitteena toteuttaa reseptikirja. Ohjelma on mahdollistanut minulle sen, että pääsen tavoittelemaan unelmiani ja työstämään tähän asti rakkaasta harrastuksestani minulle mahdollisesti tulevaisuuden ammatin.
Toivottavasti tavataan Instagram tililläni! ;)

Cheesecake Heaven (6)

Cheesecake Heaven
Vantaa

Cheesecake Heaven on vantaalaisen nuoren yritys, joka valmistaa juustokakkuja juhliin sekä arjen juhlistettaviin hetkiin. Juustokakkuja olen tehnyt vuosia omaksi ilokseni ja läheisten juhliin. Matkalla on syntynyt ikioma juustokakkuresepti, josta pääsevät nyt muutkin nauttimaan.

Teen juustokakut aina käsin -ja sydämellä.
Löydät yrityksen instagramista ja facebookista nimellä @juustokakkutaivas

WhatsApp Image 2021-06-29 at 18.37.47

Pyöräilevät nallet
Espoo

Pyöräilevät nallet myyvät herkullista baklavaa sekä jääteetä Sorvilammilla.

Siivous-, pihatyö- ja muut apupalvelut

Apupalvelu Karhunpojat logo

Apupalvelu Karhunpojat
Iisalmi

Tarjoamme kaikenlaista aputyötä asiakkaan tarpeisiin. Pääpainotus on erilaisiin aputöihin, kuten nurmikonleikkaus, maalaaminen, trimmeröinti, autonpesu ja kantoapu.

Ota yhteyttä ja kysy lisää: apupalvelukarhunpojat@gmail.com

Kesäapu Helinä

Kesäapu Helinä
Iisalmi

Tarjoamme edullisia ja monipuolisia palveluita, kuten ikkunanpesua, pihatöitä, koiran ulkoiluttamista ja lastenhoitoa.

Digipalvelut

Nettitehdit

Nettitehdit
Oulu

Nettitehdit on kolmihenkinen oululaisyritys, joka tiivistettynä tekee brändejä.
Luomme yrityksellesi kokonaisvaltaisen brändin, johon voi kuulua esimerkiksi meidän tarjoamamme nettisivut tai logo.
Hyvän brändin hankinta ei ole kulu – se on sijoitus yrityksesi tulevaisuuteen
Älä siis aikaile, soita siis meille ja pyydä ihmeessä tarjouspyyntö – se ei maksa mitään.

Data-Kuusisto

Data Kuusisto
Rauma

Tarjoan tietokoneiden ja niiden oheislaitteiden huoltoa Rauman alueella parhaalla hinnalla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää: datakuusisto@gmail.com

digistamo-logo

Digistämö
Turku

Digistämö on luova ja nykyaikainen digitoimisto, joka tarjoaa laajan markkinoinnin palveluvalikoiman. Palveluihin kuuluvat muun muassa graafinen suunnittelu, kuvaaminen, nettisivujen tekeminen ja mainonta. Suurin osa palveluista onnistuu digisti etänä.

Muut tuotteet ja palvelut

thumbnail_Nautinnonasialla_Seksuaaliterapia

Nautinnon asialla
Helsinki

Nautinnon asialla tarjoaa seksuaalineuvonta ja -terapiapalveluita etäyhteyksillä. Haluamme tarjota jokaiselle asiakkaalle mahdollisuus tutustua omaan seksuaalisuuteen elämäntavasta, sukupuolesta, iästä, seksuaalisesta suuntautumisesta tai asuinalueesta riippumatta. Meille tärkeintä on asiakas ja hänen asiantuntijuutensa. Jokainen kohdataan palveluissa yksilöllisesti ja tasa-arvoisesti. Salla Tiainen osallistuu kesän aikana kesäyrittäjäkurssille. Hän on koulutukseltaan sosionomi (AMK), seksuaalineuvoja ja tuleva seksuaaliterapeutti.

Militaria-näyttely

Militaria-näyttely
Rauma

Militaria on näyttely jossa on sekä historiaa, että militariaa näytillä. Myös oheismyyntiä on jossa myydään aiemmin hankittuja esineitä. Ihmiset voivat tuoda myös omia esineitään näytille, jossa niiden taustaa ja arvoa voidaan myös selvittää. Näyttelyssä on opastusta ja ohjausta. Voin myös hankkia esineen jota asiakas pyytää tai ohjata hänet sellaiseen paikkaan mistä hän voi kyseisen tavaran ostaa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää: arttu.taimit@luukku.fi

omapyörä logo

Omapyörä
Vantaa

Omapyörä myy käytettyjä hollantilaisia mummopyöriä (hollanniksi omafiets), eli Omapyöriä!

Pyörämme ovat täysin kunnostettuja, mustiksi maalattuja ja niissä on mukana kaikki lisävarusteet (runkolukko, etu- ja takalamput sekä kaikki tarvittavat heijastimet).
Idea yritykseen lähti asuessani Alankomaissa, jossa käytössäni oli juuri tällainen pyörä, jonka halusin ehdottomasti myös tuoda mukanani muuttaessani takaisin Suomeen.
Ajattelin, että ehkäpä joku toinenkin ihastuisi tähän osaan Hollantia!

Kajo kuva

Henkisen kasvun Kajo
Helsinki

Olemme Henkisen kasvun Kajo. Tarjoamme ohjattuja meditaatio- ja rentoutustunteja sekä astrologisia tulkintoja. Tiedustelut astrologisesta tulkinnasta Miljalta (milja.haltsonen@gmail.com) ja meditaatio- tai rentoutusohjauksista Oonalta (oonahaen@gmail.com).

Tervetuloa pysähtymään kanssamme henkisen kasvun äärelle.🌱

Kuva FromHeadToToe

From Head to Toe
Vantaa

Olemme vantaalainen opiskelijahierontayritys From Head to Toe,.
Yrityksemme on hyvinvointia, itsetietoisuutta ja terveyttä tuova hieronta, jossa toivomme tervetulleeksi kaikenlaisia, eritaustaisia ihmisiä.
Palveluvalinnastamme löytyy kokovartalo-, urheilu-, paikallis- ja relax-hieronnat. Palvelumme on saatavilla suomen, venäjän sekä englannin kielillä.

Venla Tokola kuva

Venla Tokola
Helsinki

Tarjoan stick and poke- metodilla tehtyjä tatuointeja Helsingissä. Toteutan niin asiakkaiden valmiita kuvia kuin myös itse suunnittelemiani kuvia. Kotistudiossani on rento ilmapiiri jonne kaikki ovat tervetulleita! Laita viestiä mulle niin suunnitellaan sulle yhdessä sun unelmien tatuointi!

Screenshot_20210519-230637_2

Pakotalo Oulu
Oulu

Onko pakopelit sinulle tuttuja? Sillä Pakotalo Oulussa pääset pelaamaan Oulun suurinta pakopeliä. Nimensä mukaisesti peli on kokonaisen talon kokoinen ja Pakotalo Oulun pelinä kesän ajan toimii Mysteeriliigan timantti, joka kestää 2 tuntia. Kerää ryhmä kasaan ja varaa peli Pakotalo Oulun omalta nettisivulta.

IMG_0868

Kuljetuspalvelu Vesma
Turku

Kuljetuksia ja muuttoja nopealla varoitusajalla edullisesti. Toiminta-alueena Turku, Raisio, Kaarina ja Naantali.

Ota yhteyttä ja kysy lisää: mikko.vesma@gmail.com

FREESTYLE_FUTISKOULU_LOGO_KULTAINEN-01

Freestyle futiskoulu
Espoo

Haluaisitko, että jalkapallo olisi sinulle pelin lisäksi kikkailuväline? Onnistua tekemään Around The Worldin ja muita temppuja? Jalkapallo on ihmeellinen ja pyöreä, jonka kesyttämisestä unelmoi jokainen jalkapallofutari, mutta ei tiedä mistä lähteä liikkeelle ja siksi ei pääse edes alkuun.

Kansainvälisesti menestyneenä ja Freestyle-jalkapallon nelinkertaisena suomenmetarina, olen oikea henkilö opettamaan kaiken sen, minkä uskoit olevan mahdollista vain huippufutareille! Tämän lisäksi tarjoan erilaisiin tilaisuuksiin viihdyttäviä esityksiä ja toiminnallisuuksia, sekä jalkapalloelämyksiä toimintapisteen muodossa, tapahtumassa kuin tapahtumassa.

FS-Futiskoulu voi olla startti aivan uudelle aktiiviselle elämälle tai innostava lisäboosti nykyisten harrastusten lisäksi. Tämän hienon lajin harrastamiseen ei tarvitse mitään muuta kuin pallon, ja kuka tahansa voi aloittaa freestylefutiksen harrastamisen ja pitää hauskaa!

kuva

3feR Oy
Espoo

On maalamiseen ja graffitien/katutaiteen opettamiseen erikoistunut yritys.

Yritystoiminta pitää sisällään sisä- ja ulkotilojen maalaamiseen, tehosteseinien, muraalien, katutaiteen sekä yksilöllisten tilaustöiden maalamiseen yksityisissä sekä julkisissa kohteissa.

Graffiti työpajoja ja kursseja on toteutettu niin kouluissa, yritysten virkistyspäivissä, polttareissa, tapahtumissa sekä yksityisopetuksena.