Kohti uusia tuulia

| Blogi

Viimeinen maanantai peruskoulussa. Viimeiset naurut luokassa tutun porukan kanssa. Viimeiset pyöräilyt kouluun. Niin se vaan menee.92167

Tämä peruskoulun viimeinen maanantai oli samaan aikaan kaikista mieleenpainuvin. Yksi lempiartisteistani, Benjamin, tuli nimittäin vetämään keikan koulullemme. Siis mitä? Kaikista kouluista juuri siihen mitä minä käyn. Koulupäivä olikin varsin spesiaali. Heittäydyimme keikkaan täysin ja nautimme hyvästä meiningistä. Mikäpä parempi tapa lopetella kulunutta lukuvuotta.

28856Viime torstaina oli Dreamster-tapahtuma, josta sain paljon uutta inspiraatiota. On hyvä, että eteen tulee yllättäviä etappeja jotka saa ajattelemaan. Mitä mä todella haluan tulevalta, miten luoda unelmat todeksi ja keiden ihmisten kanssa. Ja se, että meissä jokaisessa on jotain. Kaikilla meillä on mahdollisuus antaa tähän maailmaan niin paljon, jos vain ollaan rohkeita ja kokeillaan.

Viime viikonloppuna oli siivouspäivä. Löysin vaatetta, puhelimen kuoria, mutta merkittävämmäksi löydäksi osottautui Tommy Hellstenin mietekirja. Hän oli koonnut siihen mietelauseita, joita oli elämänsä matkalla jo ehtinyt kokea. Ne saivat minut hyvin mietteliääksi. Hän puhui mm. läsnäolosta, kiitollisuudesta ja ihmisen egosta. Olen kerennyt nyt lueskella rauhassa kun kevätflunssa pukkasi päälle koulustressin häipyessä.49479

Toinen kirja jota olen ahkerasti lueskellut on kirjoittanut nainen, joka puhuu joogasta ja hyvinvoinnista. Onneksi hankin kortin, jolla joogasali on koko kesäloman auki minulle. Tuntien jäljeen vaan puhkuu positiivista energiaa vielä lisää.

Haluan että sitten joskus kun tulee aika hypätä työelämään, en istu kahdeksaa tuntia paikoillani. Nuo kirjat ovat vahvistaneet ajatustani siitä, että haluan kuunnella omaa sisintäni ja tehdä juuri sitä mistä nautin. Siten pääsee eteenpäin ja ruokkii omaa intohimoaan. Nytkin teen juuri sitä. Kirjoitan.

Ei tunnu yhtään luontevalta kirjoittaa tähän, että näkemiin. Olen ollut nyt yli vuoden kuvioissa mukana ja kirjoittanut joka kuukausi. Missä nyt jaan ajatuksiani? Toivon, että sinä, joka olet käynyt vilkaisemassa tekstejäni, olet saanut niistä jotain irti. Se on saattanut olla samaistumisen tunnetta, ihmettelyä, oppimista, tsemppausta tai jopa inspiraatiota.

Haluan toivottaa sinulle hyvää kesää ja rohkeutta kokeilla uusia asioita. Niin minäkin teen.


Sandra Malmström

Bloggaaja on ysiluokkalainen, joka opiskelee Laajasalon peruskoulussa Helsingissä.