Tee videotyöhakemus ja voita kesätyöpaikka

Unelmat pitää toteuttaa! Haaveista pitää rakentaa oma elämä! Helpommin sanottu kuin tehty, eikö? Seuraamalla omia intohimoja, meistä jokainen voi päästä siihen mihin elämässään pyrkii!

Kaikki työ on tärkeää

Kun koulu loppuu -sivusto tekee vuonna 2017 koko Suomen kattavan koulukiertueen, jossa puhutaan siitä, miten unelmien toteuttaminen työelämässä koostuu useista sivupoluista. Tärkeää on hankkia mahdollisimman kirjava työkokemus, sillä ikinä ei voi tietää, mikä on se asia, joka avaa ovet seuraavaan työpaikkaan.  Mikään työ ei siis ole turhaa, vaan oppimiskokemus!

Tee videotyöhakemus ja voita kesätyö!

Tärkeintä työhakemuksen tekemisessä on erottuminen toisista hakijoista. Vain sillä tavalla pääset haastatteluun ja voit saada haluamasi työn. Yksi hyvä tapa erottautua on tehdä työhakemus videon muodossa. Harjoittele videohakemuksen tekoa ja jätä sivustollemme oma taidonnäytteesi. Samalla olet mukana vuoden huikeimmassa kisassa, jossa parhaan hakemuksen tehnyt nuori voittaa itselleen työpaikan kesälle 2017!

Kilpailuohjeet:

  1. Tee max. 1 min mittainen videotyöhakemus, jossa haet unelmiesi työpaikkaa, esim. avaruuskoiran kouluttajaksi kuuhun tai Donald Trumpin oikeaksi kädeksi! Ole rohkea, luova ja vähän hullukin, vain taivas on rajana!
  2. Lataa video johonkin näistä palveluista: Youtube, Vimeo, Dropbox, Google Drive tai jokin vastaava palvelu
  3. Kopioi videon linkki ja lisää se alla olevaan lomakkeeseen.
  4. Viisi parasta videotyöhakemusta palkitaan Beats by Dr. Dre Solo 2 wireless kuulokkeilla
  5. Huikein videotyöhakemus voittaa lisäksi itselleen kesätyön omalta paikkakunnaltaan. Nuori saa itse vaikuttaa, mikä oman paikkakunnan yritys olisi sopivin kesäduuniksi. 1,5kk kesätyö toteutetaan kesällä 2017.
  6. Lähetä videotyöhakemus heti! Mutta aivan viimeistään perjantaina 19.5.2017. Voittajalle ilmoitetaan viimeistään maanantaina 22.5.2017 ja keskustellaan yhdessä, mistä oman paikkakunnan yrityksestä nuori toivoo kesätyötä.
  7. Kysyttävää? Laita s-posti: ida-maria.bergman@tat.fi

Osallistu tästä:

Tsekkaa tästä Antonian, Rebekan ja Julian esimerkkihakemukset!

Rekisteriseloste

Lataamalla videon annat Kun koulu loppuulle täydet oikeudet videoon.

Ps. Osallistu myös työnhakukisaan ja voita jopo!

Koulukiertueen aikataulu

Lisätietoa:

Ida-Maria Bergman
Tuottaja, TAT kiertueet
ida-maria.bergman@tat.fi
puh. 040 5701615