Kun koulu loppuu – Opas koulutus- ja alavalintoihin

Lukion ja ammatillisen oppilaitoksen jälkeinen elämä on mahdollisuuksia täynnä. Kun koulu loppuu – opas on tulevaisuuden toimialat ja oppilaitokset esittelevä lehti valintojaan pohtivalle nuorelle! Lehdessä on julkisuudesta tuttuja henkilöitä, nuoria kiinnostavia sisältöjä sekä vinkkejä opiskeluun ja työelämään liittyen. Lehden kohderyhmänä on lukiolaiset, yläkoululaiset ja ammattiin opiskelevat. Lehti ilmestyy sekä printtinä että diginä.

Vuoden 2021 oppaan teemana on unelmat ja niiden tavoittelu. Julkisuudesta tutut henkilöt, kuten Mikko Parikka, Kari Kanala, Nasima Razmyar, Rasmus Schüller ja Juliette Kemppi kertovat lapsuuden haaveistaan ja miten he päätyivät nykyisiin ammatteihinsa. Lehdessä annetaan hyödyllisiä vinkkejä esimerkiksi kesätöiden hakemiseen sekä opiskelun ja urheilun yhdistämiseen. Lisäksi tulevaisuuden oppilaitokset ja toimialat esittäytyvät! Inspiroidu ja löydä tulevaisuuden unelmasi!

 

Painettu Kun koulu loppuu – Opas lukion jälkeiseen elämään ilmestyy kerran vuodessa ja on jakelussa kaikissa Suomen lukioissa.