Ammattiesittely, Logistiikka- ja huolinta-ala

Mitä sinä haluaisit tehdä isona? Logistiikka-ala työllistää useiden alojen asiantuntijoita!

Logistiikka-alalle voi päätyä monen opintopolun kautta. Kuehne + Nagelilla työskentelevät niin tuotantotalouden insinööri Jukka, liiketalouden tradenomi Tea kuin International Business & Logistics -koulutusohjelmasta valmistunut Iris. Lue lisää!

Ammattiesittely, Logistiikka- ja huolinta-ala

Logistiikka-ala tarjoaa monipuolisia ja haastavia tehtäviä

Logistiikkapalveluiden myynti on tärkeä osa alan yrityksen toimintaa, tietää Kalle Cleve. Liikenteenhoitaja Milla Kärmeniemi puolestaan nimeää työnsä parhaaksi puoleksi monipuolisuuden, mikä näkyykin tehtävissä kautta koko alan.

Ammattiesittely, Kesätyökokemus, Logistiikka- ja huolinta-ala

Kansainvälisyyttä ja tiimihenkeä

Ronille kesätyö DB Schenkerillä tarjosi hyvän mahdollisuuden tutustua logistiikka- ja huolinta-alaan. Samalla paranivat sekä kunto että kaupunkituntemus.

Ammattiesittely, Logistiikka- ja huolinta-ala

Vauhdikkaita ja vaihtelevia päiviä

Vielä opiskeluaikoina Viivi Mentula, 29, ei ollut täysin varma, mitä haluaisi valmistuttuaan tehdä. Kesätyöt eri logistiikka-alan tehtävissä avasivat kuitenkin IB-tradenomiksi Etelä-Saimaan ammattikorkeakoulusta valmistuneen nuoren naisen silmät.

Ammattiesittely, Logistiikka- ja huolinta-ala

Huolitsijan työpaikkana on koko maailma

Tom Holmqvist toteuttaa asiakkaan toiveet ja järjestää kuljetuksen vaikka maailman ääriin. Kiehtovinta on saada ongelmat ratkaistuiksi.

Ammattiesittely, Artikkeli, Logistiikka- ja huolinta-ala

Jukan ura logistiikan parissa alkoi kesätyöstä

Jukka Manninen on opiskellut tuotantotaloutta. Hän valmistui Saimaan ammattikorkeakoulusta tuontotalouden insinööriksi. Jukka seuraa mielenkiinnolla kehittyvää alaa, joka tuo vaihtelua ja uusia mahdollisuuksia.

Ammattiesittely, Logistiikka- ja huolinta-ala

Opinnäytetyö johdatti Katariinan pikakuljetusten maailmaan

Katariina Lindkvistin mielestä huolinta-ala sopii kaikille. Alasta tekevät mielenkiintoisen ydinliiketoiminta eli kuljetukset, urakehitysmahdollisuudet ja työskentely kansainvälisessä organisaatiossa. Jokaisella lähetyksellä on oma tarinansa.