Teknologiateollisuus

Tekniikasta, koneista ja laitteista ei tarvitse olla kiinnostunut. Mutta kannattaa kiinnostua siitä, mitä teknologialla voi saada aikaiseksi.

Teknologialla on keskeinen rooli kaikkien maailman merkittävien haasteiden ratkaisemisessa. Näitä ovat esimerkiksi kaupungistuminen, elintason nousu, ikääntyminen, resurssiniukkuus, ilmastonmuutos, terveys ja hyvinvointi. Teknologia on keino ja työkalu, jolla sinäkin voit olla tulevaisuudessa tekemässä asioita, jotka muuttavat maailmaa.

Mitä haluaisit osata isona?

Muotoilla palveluja, johtaa ympäristö-asioita, tutkia ihmisten ostokäyttäytymistä, kehittää tai valmistaa älykkäitä materiaaleja, huolehtia rahavirroista, suunnitella energiaa säästäviä tuotteita, kouluttaa ihmisiä, kertoa upeita tarinoita, ohjelmoida robotteja, myydä aaltoenergiaa tai kyberturvallisuutta, ostaa maamineraaleja vai tehdä isoja sopimuksia? Kaikille näille, ja monille muillekin osaajille, on merkityksellisiä töitä teknologiayrityksissä – tulevaisuudessakin.

Teknologiayrityksissä pääsee vaikuttamaan siihen, millaisessa maailmassa elämme! Yrityksissä kehitetään älykkäitä ratkaisuja, jotka säästävät ympäristöä, energiaa ja materiaaleja sekä helpottavat arkea – eri puolilla maailmaa.

MyTechiin tulee 100 videotarinaa teknologiayritysten nuorista osaajista. He ovat opiskelleet eri koulutusasteiden monilla eri koulutusaloilla. Tutustu mitä merkityksellisiä töitä teknologiayrityksissä nyt tehdään. Saat tietoa mahdollisuuksien maailmasta!

 

MyTech.fi-sivuston etusivu

MyTech Facebookissa

Mytech Instagramissa

| Kesätyökokemus, Teknologiateollisuus

Asiakaspalvelutyöstä on hyötyä tulevaisuudessa

Emmi Vilkanen ja Emmi Hautala olivat kesätöissä Telian kuluttaja-asiakaspalveluissa Turussa. Digitalisaatio ja miten se tulee kehittymään ja vaikuttamaan kaikkeen ihmisten elämässä kiinnostaa.

| Kesätyökokemus, Teknologiateollisuus

”Teknologia-ala kiinnostaa, sillä se kasvaa koko ajan massiivisesti”

Mikko Huttu oli kesätöissä Nokialla tuotannon toimihenkilönä. Mikko kertoo oppineensa paljon tietoliikennetekniikasta ja isossa toimintaympäristössä toimimisesta.

| Ammattiesittely, Artikkeli, Henkilökuva, Teknologiateollisuus

Tuija luo viihtyisää asuinympäristöä teknologian avulla

Tuija Pakkanen on WSP Finlandin ensimmäinen kaupunkianalyytikko. Tuijan tehtävänä on luoda kestävää ympäristöä, jossa asukkaat voivat hyvin.

| Ammattiesittely, Artikkeli, Henkilökuva, Teknologiateollisuus

Timo toimii linkkinä myynnin ja tuotannon välillä

Timo on sovelluspäällikkö, joka tuo teknistä asiantuntemusta myynnin käyttöön. Hänen tehtävänsä on löytää oikeat ratkaisut asiakkaiden tarpeisiin.

| Kesätyökokemus, Teknologiateollisuus

Achieving goals through inspiration in Valmet

Saqlain Zafar worked as a summer trainee in Valmet. We catched up with Saqlain...