Teknologiateollisuus

Teknologiateollisuudessa vaikutetaan siihen, millaisessa maailmassa elämme

Mikä sinusta tulee isona? Muotoilija, ympäristöasiantuntija, tutkija, suunnittelija, valmistaja, talousasiantuntija, tiedottaja, ohjelmoija, myyjä, ostaja, juristi… Tulevaisuuden työpaikkasi voi löytyä teknologiayrityksestä.

Teknologiayrityksissä pääsee vaikuttamaan siihen, millaisessa maailmassa elämme! Kehittämään älykkäitä ratkaisuja, jotka säästävät ympäristöä, energiaa ja materiaaleja – eri puolilla maailmaa. Tai luomaan parempaa arkea – esimerkiksi tieto- ja viestintäteknologiaa hyödyntämällä.

Monenlaista osaamista tarvitaan – mutta yhden ei tarvitse osata kaikkea.

Uusia ratkaisuja syntyy, kun erilaiset osaajat tekevät yhdessä töitä: yksi keksii loistavan idean, toinen suunnittelee teknisen toteutuksen ja kolmas ulkoasun, neljäs varmistaa käytettävyyden, viides tuntee materiaalit ja kuudes valmistusmenetelmät… Mukana ovat myös loistavat myynnin ja markkinoinnin sekä hankinnan ammattilaiset ja ne, jotka osaavat johtaa kaikkea tätä.

MyTechissa on yli 200 tarinaa ammateista – töistä, joita eri koulutusalojen ja -asteiden opinnoista valmistuneet tekevät. Tutustu erilaisiin ammatteihin, myös niihin, joista et vielä tiedä.

teknologia_banner

MyTech Facebookissa

Mytech Instagramissa

| Kesätyökokemus, Teknologiateollisuus

Achieving goals through inspiration in Valmet

Saqlain Zafar worked as a summer trainee in Valmet. We catched up with Saqlain...

| Ammattiesittely, Teknologiateollisuus

Eetu huolehtii yritysten kyberturvasta

Kauppatieteiden maisteri Eetu Simpanen on myyntipäällikkö kyberturvaan erikoistuneessa Nixussa. Nixu huolehtii asiakkaidensa kyberturvallisuudesta sisäisen tietohallinnon, sähköisen liiketoiminnan sekä teollisen internetin ratkaisualueilla.

| Ammattiesittely, Insinöörikoulutus, Opiskelijaesittely, Teknologiateollisuus

”Ihmisten kanssa toimiminen innostaa”

Ympäristöteknologian insinööri Ville Nikkilä on työssään asiantuntija ja esimies. Villen työpäivät kuluvat asiakastyössä, alaisten ja työtovereiden työn organisoinnissa, kaatopaikka- ja pohjarakentamisprojekteissa sekä aivan yllättävissä asioissa.

| Ammattiesittely, TechWomen, Teknologiateollisuus

Työ, jossa yhdistyvät luovuus, ihmiset ja teknologia

Teollinen muotoilija Emma Ikonen kertoo tekevänsä GE Healthcarella eräänlaista salapoliisityötä tutkiessaan asiakkaiden käyttäjätarpeita ja tehdessään tuotteiden käytettävyyssuunnittelua.

| Ammattiesittely, TechWomen, Teknologiateollisuus

Kolmen nuoren naisen tiimillä tuotannonsuunnittelu sujuu

Automaatiotekniikan insinööriksi opiskellut Tuulia Kuoppamäki on edennyt urallaan nopeasti. Nyt hän on MSK Cabinsin kokoonpanosta vastaava osastoinsinööri.