Teknologiateollisuus

Tutustu teknologia-alaan ja löydä tulevaisuuden urasi. Työ, jolla on merkitystä!

Teknologiateollisuus työllistää Suomessa suoraan lähes 300 000 henkilöä ja on Suomen tärkein vientiala. Teknologiayritykset toimivat kansainvälisillä markkinoilla ja tuovat Suomeen vientituloja, joita ilman emme voi ylläpitää hyvinvointiyhteiskuntaa.

Teknologiayrityksissä suunnitellaan ja tuotetaan kestäviä ratkaisuja, jotka helpottavat arkea ja säästävät ympäristöä. Ympäristöosaaminen on valttikorttimme, ja puhtaan teknologian tarve lisääntyy jatkuvasti. Tule teknologia-alalle tekemään parempaa tulevaisuutta!

Kaikkialla on teknologiaa

Voitko kuvitella päivää ilman teknologiaa? Emme mekään! Kehittyvä uusi teknologia ja digitalisaatio parantavat palveluja ja helpottavat huikeasti arkeamme. Digitalisaatio avaa mielenkiintoisia mahdollisuuksia tehdä työtä uudella tavalla.

Työpaikat ja urakehitys

Teknologiateollisuuden yritykset tarjoavat yli 300 000 suomalaiselle työtä ja toimeentuloa. Vuosittain alalle rekrytoidaan n. 30 000 uutta osaajaa. Uramahdollisuuksia on korkeakoulusta ja ammattikoulusta valmistuneille osaajille. Teknologia-ala voi olla myös sinun juttusi!

MyTech: Uusi tutkinto, uusi ammatti – kannatti

MyTech: Pieni hiilijalanjälki, vihreämpi huominen – ”Pelle Pelottoman” työtä

Blogi, Teknologiateollisuus

Teknologiassa on tulevaisuus!

Yhä useampi haluaa työnsä olevan merkityksellistä, sillä maailmaa muuttavat haasteet työelämän murroksesta ilmastonmuutokseen. Teknologialla on iso rooli näiden haasteiden ratkaisuissa, kertovat MyTech-lähettiläät.

Kesätyökokemus, Teknologiateollisuus

Asiakaspalvelutyöstä on hyötyä tulevaisuudessa

Emmi Vilkanen ja Emmi Hautala olivat kesätöissä Telian kuluttaja-asiakaspalveluissa Turussa. Digitalisaatio ja miten se tulee kehittymään ja vaikuttamaan kaikkeen ihmisten elämässä kiinnostaa.

Kesätyökokemus, Teknologiateollisuus

”Teknologia-ala kiinnostaa, sillä se kasvaa koko ajan massiivisesti”

Mikko Huttu oli kesätöissä Nokialla tuotannon toimihenkilönä. Mikko kertoo oppineensa paljon tietoliikennetekniikasta ja isossa toimintaympäristössä toimimisesta.

Ammattiesittely, Artikkeli, Henkilökuva, Teknologiateollisuus

Tuija luo viihtyisää asuinympäristöä teknologian avulla

Tuija Pakkanen on WSP Finlandin ensimmäinen kaupunkianalyytikko. Tuijan tehtävänä on luoda kestävää ympäristöä, jossa asukkaat voivat hyvin.

Ammattiesittely, Artikkeli, Henkilökuva, Teknologiateollisuus

Timo toimii linkkinä myynnin ja tuotannon välillä

Timo on sovelluspäällikkö, joka tuo teknistä asiantuntemusta myynnin käyttöön. Hänen tehtävänsä on löytää oikeat ratkaisut asiakkaiden tarpeisiin.


Info

Kunkoululoppuu.fi on Suomen suurin ura- ja koulutusvalintoihin, sekä nuoren elämän tärkeisiin asioihin keskittyvä sivusto. Tarjolla tietoa ja oivalluksia koulutuksesta sekä työelämästä. Puhetta rahasta ja oman talouden hallinnasta.

Kunkoululoppuu.fi-kokonaisuuteen kuuluvat sivuston lisäksi myös nuorisoon liittyviä tutkimuksia sekä abeille suunnattu lehti lukion jälkeisistä vaihtoehdoista.

Sivustoa ylläpitää Talous ja nuoret TAT. Kunkoululoppuu-sivuston lisäksi TATin tuotteita ovat mm. Yrityskylä ja Bisneskurssit.


© 2020 Kun koulu loppuu