Kemianteollisuus, Kesätyökokemus, Opiskelijaesittely, Vastuullinen kesäduuni, Vuokratyö

Henkilöstövuokrausyrityksen kautta kemian alalle – VKD20

Tuomas Harju ja Vesa Kleemola hakivat Manpowerin kautta kesätöihin ExxonMobilin laadunvarmistuslaboratoriolle. Kuluneen kesän aikana he ovat päässeet hyödyntämään opintojen kautta tulleita taitoja, luomaan verkostoja tulevaisuuden työelämää varten sekä näkemään, millaista on työskentely kemian alan yrityksessä.

Ammattiesittely, Artikkeli, Uutinen, Vuokratyö

Festivaalit tiskin takaa: ”Opin, että töissäkin voi pitää hauskaa”

Espoolainen Kalle Granlund ja tamperelainen Mikael Laine kiersivät kesällä suomen suurimpia festivaaleja työkseen – ei tosin tiskijukkina, vaan baarimikkoina.

Ammattiesittely, Artikkeli, Vuokratyö

Myyntivalmennusta, tarjoilijakoulutusta vai hygieniapassi? Vuokratyö tarjoaa koulutusta oman kiinnostuksen mukaan

Nuorille vuokratyö on mainio väylä hankkia kokemusta ja sukeltaa eri alojen arkeen. 19-vuotiaalle Ilona Hiltuselle ravintola-alan koulutukset toivat lisää töitä ja monipuolisempia haasteita.  

Blogi, Vuokratyö

Kaikesta työkokemuksesta on hyötyä

Mikään työkokemus ei ole turhaa, vaan kaikesta oppii aina jotakin tulevaisuutta varten, kirjoittaa elinkeinopoliittinen asiantuntija Marianne Heinonen.

Ammattiesittely, Artikkeli, Vuokratyö

Vuokratyö – Arvaamaton villi länsi vai sittenkin ihan tavallinen työ?

Vuokratyö on näppärä keino hankkia lisätienestiä välivuonna tai opintojen lomassa, mutta moni työllistyy myös pitkiin työsuhteisiin.

Ammattiesittely, Artikkeli, Vuokratyö

Vuokratyö viitoittaa tietä

Tytti Myöhänen löysi vuokratyön myötä uuden kotikaupungin ja uran markkinoinnin parissa.

Ammattiesittely, Vuokratyö

Antti viihtyy vuokratyössä

Antti Pänkäläinen löysi vuokratyön kautta mahtavan työporukan ja työpaikan, josta ei tulisi mieleenkään lähteä. Myös vuokratyössä voi edetä ja siinä on paljon mahdollisuuksia, hän muistuttaa.

Ammattiesittely, Artikkeli, Vuokratyö

Vuokratyöntekijällä on vapaus ja vastuu

Työnhaussa on muitakin mahdollisuuksia kuin hakeminen suoraan työnantajan palvelukseen. Vuokratyöyritysten kautta voi kokeilla erilaisia töitä ja tutustua työpaikkoihin.

Ammattiesittely, Vuokratyö

5 faktaa vuokratyöstä

Vuokratöitä voi tehdä melkein missä ammatissa tahansa. Vuokratyö onkin hyvä keino kokeilla eri ammatteja, jos oma unelma-ammatti ei ole vielä tiedossa.