Minne opiskelemaan?

Tuntuuko opiskelupaikan valinta hankalalta?

Pyöriikö mielessäsi yhteishaku? Täältä löydät tietoa jatko-opinnoista. Opiskelijatarinat ja videot kertovat, millaista opiskelu jatko-opinnoissa käytännössä on. Eri oppilaitoksiin, yliopistoihin ja korkeakouluihin pääset tutustumaan lyhyiden esittelyiden kautta.

Ajankohtaista

| Ammattikorkeakoulu, Artikkeli, Toisen asteen koulutus

Jäitkö ilman opiskelupaikkaa? Hae vapaisiin koulutuksiin.

Jos jäit ilman opiskelupaikkaa kevään yhteishaussa, ei hätää. Oppilaitosten lisähaku vapaisiin koulutuksiin on käynnissä, ja voit vielä päästä syksyllä opiskelemaan.

| Ammattikorkeakoulu, Artikkeli, Laurea-ammattikorkeakoulu, Opiskelijaesittely

Porvoossa sijaitsee sairaanhoitajan unelmakampus

Laurean Porvoon-kampuksen toiminta perustuu avoimeen ja innovatiiviseen tapaan oppia ja opiskella. Sairaanhoitajaopiskelijat kertovat, millaista opiskelu Laureassa on.


Aalto-yliopisto

Otakaari 1, Espoo, Suomi

Aalto-yliopisto tarjoaa yli 100 alempaan tai ylempään korkeakoulututkintoon johtavaa hakukohdetta kauppatieteen, taiteen ja muotoilun sekä tekniikan ja arkkitehtuurin aloilta.

Lisätiedot

Centria AMK

Talonpojankatu 2, Kokkola, Suomi

Centria-ammattikorkeakoulussa voit opiskella työelämän arvostaman ammattikorkeakoulututkinnon suomeksi tai englanniksi. Opiskelijoita Centriassa on noin 2900 ja henkilökuntaa 250.

Lisätiedot

Diakonia-ammattikorkeakoulu

Sturenkatu 2, Helsinki, Suomi

Diakonia-ammattikorkeakoulu (Diak) järjestää sosiaalialan, hoitotyön ja tulkkauksen korkeatasoista ammattikorkeakouluopetusta. Diak on valtakunnallinen ammattikorkeakoulu, jolla on toimipisteet Helsingissä, Järvenpäässä, Kauniaisissa, Porissa, Turussa, Pieksämäellä ja Oulussa.

Lisätiedot

Diakonia-ammattikorkeakoulu

kyläsaarenkuja 2, Helsinki, Suomi

Diakonia-ammattikorkeakoulu (Diak)  järjestää sosiaalialan, hoitotyön ja tulkkauksen korkeatasoista ammattikorkeakouluopetusta. Diak on valtakunnallinen ammattikorkeakoulu, jolla on toimipisteet Helsingissä, Järvenpäässä, Kauniaisissa, Porissa, Turussa, Pieksämäellä ja Oulussa.

Lisätiedot

Haaga-Helia

Ratapihantie 13, Helsinki, Suomi

Haaga-Heliassa opiskellaan lähellä työelämää. Projektit toteutetaan yhteistyöyritysten kanssa, ja työharjoitteluun on tarjolla useita vaihtoehtoja.

Lisätiedot

HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulu

Ratapihantie 13, Helsinki, Suomi

Helsingin yliopisto

Yliopistonkatu 4, Helsinki, Suomi

Hämeen ammattikorkeakoulu – HAMK

Visamäentie 35, Hämeenlinna, Suomi

Hämeen ammattikorkeakoulu (HAMK) on valtakunnallista tunnustusta saanut kouluttaja ja aluekehittäjä. Toimimme kuudella koulutusalalla, ja koulutusohjelmia on kolmisenkymmentä.

Lisätiedot

Itä-Suomen yliopisto

Yliopistokatu 2, Joensuu, Suomi

Itä-Suomen yliopisto on yksi Suomen suurimmista tiedeyliopistoista. Yliopistossa on noin 15 000 opiskelijaa ja se työllistää lähes 2 800 henkilöä. Yliopistolla on kampukset Joensuussa, Kuopiossa ja Savonlinnassa.

Lisätiedot

Jyväskylän yliopisto

Seminaarinkatu 15, Jyväskylä, Suomi

Jyväskylän yliopisto on ihmistieteisiin ja luonnontieteisiin keskittyvä kansallisesti ja kansainvälisesti merkittävä monialainen tiedeyliopisto ja koulutuksen asiantuntija.

Lisätiedot

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – XAMK

Patteristonkatu 3 d, Mikkeli, Suomi

Uusi Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk – aloitti 1.1.2017, kun Kymenlaakson ja Mikkelin ammattikorkeakoulut yhdistyvät. Kampuksena on koko maailma. Kivijalkoina toimivat Kotka, Kouvola, Mikkeli ja Savonlinna.

Lisätiedot

Karelia-ammattikorkeakoulu

Tikkarinne 9, Joensuu, Suomi

Hyvä tulevaisuus rakennetaan osaamisella ja asiantuntijuudella. Karelia-ammattikorkeakoulu on mukana rakentamassa sitä kouluttamalla osaavia ammattilaisia tulevaisuuden työelämän tarpeisiin.

Lisätiedot

Lahden ammattikorkeakoulu

Niemenkatu 73, Lahti, Suomi

Lahden ammattikorkeakoulu on tutkiva, kehittävä ja oivaltava korkeakoulu. LAMKiin voi hakea opiskelemaan kymmeniin eri ammatteihin liiketalouden ja matkailun, tekniikan, muotoilun, median tai sosiaali- ja terveysalan koulutuksissa. LAMKissa opiskelee yhteensä n. 5 000 opiskelijaa ja vuosittain suoritetaan peräti tuhat tutkintoa.

Lisätiedot

Lapin ammattikorkeakoulu

Jokiväylä 11 c, Rovaniemi, Suomi

Lapin AMK on monialainen ammattikorkeakoulu, josta valmistuu osaavia ammattilaisia työelämän tarpeisiin. Lapin AMK toimii kolmella paikkakunnalla: Kemissä, Rovaniemellä ja Torniossa.

Lisätiedot

Lappeenrannan teknillinen yliopisto – LUT

Skinnarilankatu 34, Lappeenranta, Suomi

LUT tarjoaa koulutusta tekniikan ja kauppatieteen aloilla. Meiltä valmistuneet työllistyvät omalle alalleen vaativiin ja hyvin palkattuihin tehtäviin, myös kansainvälisillä työmarkkinoilla.

Lisätiedot

Laurea-ammattikorkeakoulu

Ratatie 22, Vantaa, Suomi

Laurea-ammattikorkeakoulu on seitsemällä kampuksella Uudenmaan alueella sijaitseva ammattikorkeakoulu. Meillä Laureassa rakennat tulevaisuutesi yhdessä työelämän kanssa.

Lisätiedot

Metropolia Ammattikorkeakoulu

Bulevardi 31, Helsinki, Suomi

Koulutamme kulttuurin, liiketalouden, sosiaali- ja terveysalan sekä tekniikan ammattilaisia. Tutkintomme antavat valmiudet työelämän asiantuntija-, suunnittelu-, kehittämis- ja esimiestehtäviin.
Metropolia on arvostettu korkeakoulu ja meiltä valmistuneet ovat työllistyneet hyvin. Moni löytää työpaikan jo harjoittelun tai opinnäytetyön tekemisen aikana.

Lisätiedot

Oulun yliopisto

Pentti Kaiteran katu 1, Oulu, Suomi

Oulun yliopistossa voi opiskella 46 koulutusohjelmassa 70 eri tieteenalalla. Työelämässä jo työskenteleville tarjoutuu lukuisia mahdollisuuksia oman osaamisen päivittämiseen avoimen yliopiston koulutustarjonnan, täydennyskoulutuksen ja tiedekuntien täydentävien opintokokonaisuuksien kautta.

Lisätiedot

Satakunnan ammattikorkeakoulu

Tiedepuisto 3, Pori, Suomi

Satakunnan ammattikorkeakoulu (SAMK) on 6000 opiskelijan ja 400 asiantuntijan monialainen, kansainvälisesti suuntautunut korkeakoulu. Vuosittain SAMKista valmistuu noin 1000 opiskelijaa AMK-tutkintoon tai ylempään AMK-tutkintoon.

Lisätiedot

Savonia-ammattikorkeakoulu

Microkatu 1, Kuopio, Suomi

Savonia-ammattikorkeakoulu on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista. Asiantuntijaorganisaatiomme kouluttaa vahvoja osaajia kuudella eri koulutusalalla.

Lisätiedot

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Kampusranta 11, Seinäjoki, Suomi

Seinäjoen ammattikorkeakoulussa voi opiskella kuudella eri koulutusalalla ja suorittaa tutkinnon yli 20 koulutuksessa. SeAMKissa on noin 4500 opiskelijaa ja vuosittain lähes 500 ulkomaista opiskelijaa.

Lisätiedot

Tampereen teknillinen yliopisto

Korkeakoulunkatu 10, Tampere, Suomi

Tampereen teknillinen yliopisto on teknologisen kehityksen tiennäyttäjä ja tutkimusmaailman ja elinkeinoelämän yhteistyökumppani. Yliopistosta valmistuu haluttuja osaajia yhteiskunnan eri aloille.

Lisätiedot

Turun ammattikorkeakoulu

Joukahaisenkatu 3 a, Turku, Suomi

Turun ammattikorkeakoulu tarjoaa koulutusta, jota työelämä tarvitsee. Meillä voit opiskella AMK-tutkinnon neljällä eri alalla ja koulutusvaihtoehtoja on tarjolla yli 50, aina insinööristä muotoilijaan.

Lisätiedot

Turun yliopisto

Yliopistonmäki, Turku, Suomi

Turun yliopisto tarjoaa sinulle lähes 70 koulutusalaa ja yli 130 oppiainetta 7 tiedekunnassa. Emme siis tee uravalintaa välttämättä helpoksi, mutta lupaamme korkeatasoisen, monipuolisen tutkinnon ja parhaat eväät tulevaisuuden työelämään.

Lisätiedot

Åbo Akademi

Domkyrkotorget 3, Turku, Suomi

Vid Åbo Akademi kan du välja mellan 20 olika utbildningslinjer, som är uppdelade på fyra fakulteter. Det gäller att fundera på vad som intresserar dig, vad du kan tänka dig att jobba med i framtiden. Sök sedan in till en kandidatubildning där grundstudierna är breda inom området, vägen till specialisering väljer du senare.

Lisätiedot

Yliopistot ja ammattikorkeakoulut kartalla