MERCURIA Kauppiaitten Kauppaoppilaitos

Olemme Sinua varten ja haluamme, että menestyt elämässäsi ja voit hyvin

MERCURIA Kauppiaitten Kauppaoppilaitos kouluttaa nuoria ja aikuisia liiketalouden alalle yli 110 vuoden kokemuksella.  Viihtyisät toimitilamme ovat Vantaan Martinlaaksossa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Meillä voit suorittaa Liiketoiminnan perustutkinnon sinulle sopivalla tavalla. Tarjoamme monipuolisia opiskelumahdollisuuksia ja voit itse vaikuttaa tapaasi opiskella. Tutkinto suoritetaan joustavilla, yksilöllisillä ja työvaltaisilla opintopoluilla. Niissä opiskelija etenee yksilöllisesti henkilökohtaisen aikataulun mukaan. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma, jota päivitetään opintojen aikana. Mercuriassa on monenlaisia oppimisympäristöjä, joista opiskelija voi valita itsellensä sopivimman tavan oppia. Osaamista voi hankkia oppilaitoskampuksella, työelämäkampuksella tai e-kampuksella, josta löytyy kaikki Liiketoiminnan perustutkinnon osat verkkoversioina.

MERCURIAssa voit yhdistää opintoihisi myös ylioppilastutkinnon. Samassa rakennuksessa toimivat Martinlaakson lukio ja Vantaan aikuislukio, jotka mahdollistavat kaksoistutkinnon suorittamisen sujuvasti ja vaivattomasti. Kaksoistutkinnossa opiskelet vain niitä aineita, jotka haluat kirjoittaa. Tarjoamme lukio-opetusta äidinkielessä, englannissa, ruotsissa, lyhyessä matematiikassa, terveystiedossa ja yhteiskuntaopissa. Lukiotunnit kuuluvat Liiketoiminnan perustutkinnon suorittamiseen koko opintojesi ajan, yhtenä tai kahtena päivänä viikossa.

Tarjoamme mahdollisuuden suorittaa tutkintoon kuuluvat työelämäjaksot Suomen lisäksi myös ulkomailla. MERCURIAlla on useita yrityskontakteja Espanjan Fuengirolassa ja Maltalla. Aktiivisen hanketoiminnan kautta voit osallistua opintomatkoihin, joita tehdään mm. Italiaan ja Hollantiin.

Vuosittain opiskelijat arvioivat Kauppiaitten Kauppaoppilaitosta ja sen ilmapiiriä sekä kiittävät meitä toimimisesta opiskelijan parhaaksi. Välitämme aidosti opiskelijoista ja yritämme löytää jokaiselle sopivan tavan valmistua merkonomiksi. Toimimme yhdessä, vastuullisesti ja uudistaen.

Olemme mukana kevään yhteishaussa ja meille on myös jatkuva haku. Meille pääsee opiskelemaan ilman pääsy- ja soveltuvuuskokeita.

Tervetuloa opiskelijaksemme!

Tutustu MERCURIAAN!

 

Toimipiste

MERCURIA Kauppiaitten Kauppaoppilaitos

Martinlaaksontie 36, Vantaa, Suomi

Viihtyisät toimitilamme ovat Vantaan Martinlaaksossa hyvien kulkuyhteyksien varrella.


Info

Kunkoululoppuu.fi on Suomen suurin ura- ja koulutusvalintoihin, sekä nuoren elämän tärkeisiin asioihin keskittyvä sivusto. Tarjolla tietoa ja oivalluksia koulutuksesta sekä työelämästä. Puhetta rahasta ja oman talouden hallinnasta.

Kunkoululoppuu.fi-kokonaisuuteen kuuluvat sivuston lisäksi myös nuorisoon liittyviä tutkimuksia sekä abeille suunnattu lehti lukion jälkeisistä vaihtoehdoista.

Sivustoa ylläpitää Talous ja nuoret TAT. Kunkoululoppuu-sivuston lisäksi TATin tuotteita ovat mm. Yrityskylä ja Bisneskurssit.


© 2021 Kun koulu loppuu