Hämeen ammattikorkeakoulu – HAMK

Hämeen ammattikorkeakoulu eli HAMK tarjoaa sinulle iloisen ja innostuneen 7000 opiskelijan yhteisön, roppakaupalla mahdollisuuksia kansainvälistymiseen, käytännönläheisen opetuksen sekä tiiviit yhteydet työelämään. HAMKista valmistuneiden työllistymisaste on maan korkeimpia, samoin kuin yrittäjiksi opintojensa jälkeen ryhtyvien osuus.

Sopivan kokoiset kampuksemme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella keskellä eteläistä Suomea: Hämeenlinnassa, Forssassa, Riihimäellä, Valkeakoskella, Hattulassa ja Tammelassa.

Koulutustarjonta

HAMKissa voit opiskella käytännönläheisen AMK-tutkinnon tai työelämän tarpeisiin kehitetyn ylemmän AMK-tutkinnon joko suomeksi tai englanniksi. Meillä on tarjolla yli 30 koulutusvaihtoehtoa kuudella eri koulutusalalla:

– kulttuuriala
– yhteiskuntatieteiden, liiketalouden ja hallinnon ala
– luonnontieteiden ala
– sosiaali-, terveys ja -liikunta-ala
– luonnonvara-ala
– tekniikan ja liikenteen ala.

Voit myös pätevöityä ammatilliseksi opettajaksi tai päivittää osaamistasi täydentävillä koulutuksilla. Avoimessa AMKissa opiskelu puolestaan onnistuu iästä tai pohjakoulutuksesta riippumatta.

Opiskelutavat

Hyväksymme erilaisuuden ja joustavuuden: jokaiselle löytyy sopivin tapa opiskella! HAMKin opiskelijana voit suunnitella opintojasi oman opiskelutyylisi ja elämäntilanteesi mukaan. Kannustava yhteisö ja välittävä ilmapiiri ovat tukenasi koko opiskelujesi ajan.

Panostamme virtuaaliopintojen kehittämiseen, jolloin voit opiskella ajasta tai paikasta riippumatta yhteisöllisen työskentelyn välineitä hyödyntäen. Kehitämme aktiivisesti myös muita opiskelijoiden digitaalisia palveluita.

Työelämä osana opintoja

On tärkeää, että opiskelu on kiinni tulevissa työtehtävissä. Meillä oppiminen tapahtuu yritysten ja yhteisöjen kanssa aitoja työelämän tehtäviä ratkaisten. Näin työelämä tulee tutuksi jo ennen harjoittelua ja opinnäytetyövaihetta. Luomme myös polkuja yrittäjyyteen ja yrittäjämäiseen toimintaan.

Kansainvälisyys

HAMK tarjoaa hyvät mahdollisuudet kansainvälistymiseen. Voit suorittaa osan opinnoista ja harjoittelusta ulkomailla, sillä HAMKilla on yli sata yhteistyökorkeakoulua ympäri maailman. Osassa HAMKin koulutuksissa voi suorittaa toisen tutkinnon ulkomaisessa korkeakoulussa.

 

Millaista on opiskella HAMKissa ja ammattikorkeakoulussa? Tutustu opiskelijoidemme pitämään HAMK Stories -blogiin Instagramissa ja seuraa aitoja tarinoita opiskelijaelämästä: www.hamk.fi.


Kampukset

EVO

Saarelantie 1, 16970 Hämeenlinna, Suomi

Forssa

Wahreninkatu 11, Forssa, Suomi

Korkeakoulukeskus, Visamäki

Visamäentie 35 a, Hämeenlinna, Suomi

Lahdensivu

Korkeakoulunkatu 3, Hämeenlinna, Suomi

Lepaa

Lepaantie 129, Hattula, Suomi

Mustiala

Mustialantie 105, Tammela, Suomi

Riihimäki

Kaartokatu 2, Riihimäki, Suomi

Valkeakoski

Tietotie 1, Valkeakoski, Suomi


Lisätiedot

Tutkinto päivätoteutuksena, suomenkielinen koulutus:
puhelin (03) 646 4501
s-posti hakijapalvelut@hamk.fi

Tutkinto päivätoteutuksena, vieraskielinen koulutus:
puhelin (03) 646 4503
s-posti admissions@hamk.fi

Tutkinto monimuotototeutuksena, suomenkielinen ja vieraskielinen koulutus:
puhelin (03) 646 4504
s-posti hakijapalvelut@hamk.fi

Ammatillinen opettajankoulutus
puhelin (03) 646 3333, (03) 646 3371
s-posti opettajakorkeakoulu@hamk.fi

HAMK, Hakijapalvelut
PL 225 (Visamäentie 35 A)
13101 Hämeenlinna
www.hamk.fi

 


Info

Kunkoululoppuu.fi on Suomen suurin ura- ja koulutusvalintoihin, sekä nuoren elämän tärkeisiin asioihin keskittyvä sivusto. Tarjolla tietoa ja oivalluksia koulutuksesta sekä työelämästä. Puhetta rahasta ja oman talouden hallinnasta.

Kunkoululoppuu.fi-kokonaisuuteen kuuluvat sivuston lisäksi myös nuorisoon liittyviä tutkimuksia sekä abeille suunnattu lehti lukion jälkeisistä vaihtoehdoista.

Sivustoa ylläpitää Talous ja nuoret TAT. Kunkoululoppuu-sivuston lisäksi TATin tuotteita ovat mm. Yrityskylä ja Bisneskurssit.


© 2021 Kun koulu loppuu