Lahden ammattikorkeakoulu

LAMK – Oivaltava, kehittävä ja vaikuttava

Lahden ammattikorkeakoulu (LAMK) on rohkea, kunnianhimoinen ja kannustava 5000 opiskelijan yhteisö. Meiltä valmistuu menestyviä asiantuntijoita työelämään liiketalouden ja matkailun, muotoilun, sosiaali- ja terveysalan ja tekniikan aloille. Tarjoamme opiskelijoillemme optimaaliset olosuhteet luoda yksilöllisiä osaamiskokonaisuuksia ja suoria kontakteja työelämään. LAMK profiloituu yrittäjyyden ja painoalojensa – hyvinvoinnin ja uudistavan kasvun, kiertotalouden ratkaisujen, muotoilun ja älykkään liiketoiminnan – kautta.

Tutustu koulutuksiin:

Uusi edelläkävijäkampus

Syksyllä 2018 opiskelijat aloittavat opintonsa uudella ja uniikilla NiemiCampuksella. Euroopan modernein edelläkävijäkampus Iskun vanhassa, perinteisessä tehdaskiinteistössä kokoaa kaikki LAMKin koulutusalat saman katon alle.

Valokuvausstudio, simulaatiotilat, puu-, metalli- ja muovilaboratorio, moniulotteiset oppimis- ja yhteistyötilat, pahvihahmomallipaja – LAMKin uudelta NiemiCampukselta löydät kaiken, mitä voit vain toivoa – ja vielä enemmän.

Opiskelijan kokonaisvaltaista hyvinvointia tukevat myös rentoutus- ja liikuntatilat, kahvila- ja ravintolapalvelut sekä vehreä sisäpiha-alue.

Rakenna oma tulevaisuutesi LAMKissa

Löydä asiat, joissa olet todella hyvä. Kokoa näköisesi tutkinto: yhdistele teoriaa ja tekemistä ja valitse vapaasti eri alojen koulutustarjonnasta, opiskele päivä- tai monimuotototeutuksena tai jopa kokonaan verkossa. Ota haltuun ammattitaitosi ydin, täydennä tutkintosi juuri sinua kiinnostavilla projekteilla, opiskele suomeksi tai englanniksi.

Anna LAMKin tarjota sinulle puitteet, valitse sinä, mitä haluat olla! 

Lisätietoja osoitteessa lamk.fi 


Kampukset

NiemiCampus

Mukkulankatu 19, Lahti, Suomi


Lisätiedot

Opiskelijahaku- ja valinta-asiat
hakijapalvelut[@]lamk.fi
044 708 1385, 044 708 1386 ja 044 708 1838
www.lamk.fi

 

Ammattikorkeakoulu, Henkilökuva, Lahden ammattikorkeakoulu, Opiskelijaesittely

Muotoilun opinnoissa saa painottaa itseään kiinnostavia aiheita – LAMK

Muotsikassa jokainen saa olla sellainen kuin on, sanoo Mikael Malila. Pakkaus- ja brändimuotoilun opiskelu LAMKissa on yhdistelmä graafista suunnittelua ja muotoilua. Koulutus on mukana kevään 2018 yhteishaussa nimikkeellä teollinen ja brändimuotoilu.

Ammattikorkeakoulu, Henkilökuva, Lahden ammattikorkeakoulu, Opiskelijaesittely

Energia- ja ympäristötekniikan opintojen projektiluonteisuus kiehtoo Timoa – LAMK

Energia- ja ympäristötekniikan opiskelu LAMKissa antaa hyvät valmiudet erilaisiin urapolkuihin kasvavalla alalla.

Ammattikorkeakoulu, Lahden ammattikorkeakoulu, Opiskelijaesittely

”Opiskelu LAMKissa on kuin pienen yrityksen pyörittämistä”

Sanna-Maria opiskelee liiketaloutta ja matkailua LAMKissa. Koulutus on rakennettu niin, että sen voi käydä ilman tiukkaa kaavaa.

Lahden ammattikorkeakoulu, Opiskelijaesittely, TechWomen

Materiaalitekniikan opiskelu on monipuolista ja käytännönläheistä

Sanni ja Tuomas opiskelevat Lahden ammattikorkeakoulussa puutekniikkaa. Molemmat ovat viihtyneet opinnoissa, koska mukana on paljon konkreettista tekemistä.