Laurea-ammattikorkeakoulu

 

Laurea toimii kuudella kampuksella Hyvinkäällä, Leppävaarassa, Lohjalla, Otaniemessä, Porvoossa sekä Tikkurilassa. Koulutamme tulevaisuuden ammattilaisia kymmenessä suomenkielisessä ja kuudessa englanninkielisessä AMK-koulutuksessa. Lisäksi meillä voi jatko-opiskella ylemmän AMK-tutkinnon suomeksi tai englanniksi.

 Meillä Laureassa opiskelu painottuu aitoihin työelämäprojekteihin ja -toimeksiantoihin, mikä tarkoittaa sitä, että pääset hyödyntämään oppimaasi jo opiskeluaikana erilaisissa oikeissa työelämätilanteissa. Opiskeluaikana muodostuneet verkostot ja työelämäkokemus takaavat sinulle hyvät lähtökohdat työelämään myös valmistumisen jälkeen. Valmistuneet opiskelijamme työllistyvätkin erinomaisesti.

 Meillä voit opiskella joustavasti itsellesi sopivaan tahtiin. Virtuaalitoteutukset ja monimuoto-opintoina toteutettavat koulutukset antavat sinulle vapauden opiskella itsenäisesti silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Monimuoto-opinnoissamme varsinaista lähiopetusta kampuksella on vain pari kertaa viikossa. Monimuoto-opiskelu soveltuu siis myös työssäkäyville.

Laurean opiskelijana olet osa Laurea-yhteisöä, johon kuuluu 7800 opiskelijaa, 500 henkilökunnan jäsentä sekä 23 000 valmistunutta opiskelijaa. Osana yhteisöämme saat tukea, palvelua ja apua aina, kun sitä kaipaat.

Tarjoamme kymmenen suomenkielistä AMK-tutkintoon johtavaa koulutusta:

Kauneudenhoitoalan koulutus, estenomi
Fysioterapeuttikoulutus, fysioterapeutti
Liiketalouden koulutus, tradenomi
Matkailu- ja palveluliiketoiminnan koulutus, restonomi
Rikosseuraamusalan koulutus, sosionomi
Sairaanhoitajakoulutus
Sosionomikoulutus
Terveydenhoitajakoulutus
Tietojenkäsittelyn koulutus, tradenomi
Turvallisuusalan koulutus, tradenomi

Lisäksi tarjoamme kuusi englanninkielistä AMK-tutkintoon johtavaa koulutusta sekä ylempään AMK-tutkintoon johtavia koulutuksia. Lisätietoja verkkosivuiltamme: www.laurea.fi.

 

 

Kampukset

Laurea Leppävaara

Vanha maantie 9, 02650 Espoo, Suomi

Laurea Lohja

Nummentie 6 08, Lohja, Suomi

Laurea Otaniemi

Metsänpojankuja 3, Espoo, Suomi

Laurea Porvoo

Taidetehtaankatu 1, 06100 Porvoo, Suomi

Laurea Tikkurila

Ratatie 22, 01300 Vantaa, Suomi

Laurea Hyvinkää

Uudenmaankatu 22, 05800 Hyvinkää, Suomi


Lisätiedot

hakijapalvelut@laurea.fi
Puh. 09 8868 7293
www.laurea.fi

Haaga-Helia, Laurea-ammattikorkeakoulu, Opiskelijaesittely

Kevään ensimmäinen yhteishaku käynnissä!

Kevään ensimmäisessä yhteishaussa 7.1.-20.1. on haku korkeakoulujen syksyllä 2021 alkaviin vieraskielisiin koulutuksiin! Tutustu Mashalin, Ainon ja Jannen tarinoihin englanninkielisistä koulutuksista!

Ammattikorkeakoulu, Henkilökuva, Laurea-ammattikorkeakoulu, Opiskelijaesittely

Estenomin opinnot Laureassa: liikeideoita, lainsäädäntöä ja laboratoriotyötä

Arla Heikura opiskelee Laureassa estenomiksi. Ala on monipuolinen ja estenomin työ tarjoaakin runsaasti mahdollisuuksia niin liiketoiminnan kuin tuotekehittelyn puolella.

Ammattikorkeakoulu, Henkilökuva, Laurea-ammattikorkeakoulu, Opiskelijaesittely

Ravintola-ala vaatii intohimoa – Laurea

Pitkän kokkitaustan omaava Joni Rouvali nauttii ravintola-alalla työskentelystä. Restonomin opinnot antavat hänelle hyvät valmiudet toteuttaa unelma oman ravintolan perustamisesta.


Info

Kunkoululoppuu.fi on Suomen suurin ura- ja koulutusvalintoihin, sekä nuoren elämän tärkeisiin asioihin keskittyvä sivusto. Tarjolla tietoa ja oivalluksia koulutuksesta sekä työelämästä. Puhetta rahasta ja oman talouden hallinnasta.

Kunkoululoppuu.fi-kokonaisuuteen kuuluvat sivuston lisäksi myös nuorisoon liittyviä tutkimuksia sekä abeille suunnattu lehti lukion jälkeisistä vaihtoehdoista.

Sivustoa ylläpitää Talous ja nuoret TAT. Kunkoululoppuu-sivuston lisäksi TATin tuotteita ovat mm. Yrityskylä ja Bisneskurssit.


© 2021 Kun koulu loppuu