Oulun ammattikorkeakoulu

Hae opiskelemaan Pohjois-Suomen suosituimpaan korkeakouluun!

 

Opiskele käytännönläheisesti korkeakoulututkinto Oulun ammattikorkeakoulussa (Oamk). Teemme paljon työelämäyhteistyötä, joten saat hyödyllisiä verkostoja tulevaisuutta varten jo opintojesi aikana.

Meillä voit opiskella ammattikorkeakoulututkinnon suomeksi tai englanniksi. Koulutamme asiantuntijoita viidellä alalla: kulttuuri, liiketalous, luonnonvara-ala, sosiaali- ja terveysala sekä tekniikka. Voit opiskella kokonaan englanniksi liiketalouden tai tekniikan ammattikorkeakoulututkinnon.

Jos et heti ensimmäisellä yrittämällä saa opiskelupaikkaa, voit aloittaa opintosi avoimessa ammattikorkeakoulussamme. Pääset opiskelemaan samoja opintojaksoja kuin tutkintoon johtavassa koulutuksessa. Sinulla on myös mahdollisuus hakeutua tutkinto-opiskelijaksi avoimen ammattikorkeakoulun opintojesi perusteella sekä saada hyväksiluettua avoimen opintojasi.

Meillä on lähes 9 000 opiskelijaa, jotka opiskelevat neljällä kampuksellamme.

Kontinkankaan, Kotkantien ja Teuvo Pakkalan kadun kampukset sijaitsevat Oulussa. Lisäksi koulutamme sairaanhoitajia myös Oulaisten kampuksella.

Lue, mitä opiskelijamme ja meiltä valmistuneet kertovat opiskelusta Oamkissa.

Olemme yhteisö täynnä elämyksiä. Tervetuloa meille!

 

 

Kampukset

Ammatillinen opettajakorkeakoulu

Uusikatu 2, Oulu, Suomi

Hallintoyksikkö

Kotkantie 1, Oulu, Suomi

Kotkantien kampus

Kotkantie 1, Oulu, Suomi

Kontinkankaan kampus

Kiviharjuntie 4, Oulu, Suomi

Oulaisten kampus

Kuntotie 2, Oulainen, Suomi

Teuvo Pakkalan kadun kampus

Teuvo Pakkalan katu 19, Oulu, Suomi


Oamkin hakijapalvelut

Suomenkielinen koulutus
010 192 000
hakijapalvelut@oamk.fi

Englanninkielinen koulutus
010 192 001
admissions@oamk.fi

oamk.fi

 

OAMK-logo

Ammattikorkeakoulu, Henkilökuva, Opiskelijaesittely, Oulun ammattikorkeakoulu

Yrittäjyys sopii hyvin yhteen tradenomiopintojen kanssa – OAMK

Valtterista tuli tietojenkäsittelyn tradenomi OAMKissa suoritettujen opintojen jälkeen. Hän sai apua uusien ratkaisujen kehittämiseen opettajita sekä muilta opiskelijoilta.

Ammattikorkeakoulu, Henkilökuva, Opiskelijaesittely, Oulun ammattikorkeakoulu

Terveydenhoitaja näkee asioita, joihin kaikki eivät törmää – OAMK

Essi Lassila haaveilee kouluterveydenhoitajan työstä. Terveydenhoitajaksi opiskelu OAMKissa valmentaa työhön, joka voi ulottua elämän alusta loppuun saakka.

Info

Kunkoululoppuu.fi on Suomen suurin ura- ja koulutusvalintoihin, sekä nuoren elämän tärkeisiin asioihin keskittyvä sivusto. Tarjolla tietoa ja oivalluksia koulutuksesta sekä työelämästä. Puhetta rahasta ja oman talouden hallinnasta.

Kunkoululoppuu.fi-kokonaisuuteen kuuluvat sivuston lisäksi myös nuorisoon liittyviä tutkimuksia sekä abeille suunnattu lehti lukion jälkeisistä vaihtoehdoista.

Sivustoa ylläpitää Talous ja nuoret TAT. Kunkoululoppuu-sivuston lisäksi TATin tuotteita ovat mm. Yrityskylä ja Bisneskurssit.


© 2021 Kun koulu loppuu