MERCURIA Kauppiaitten Kauppaoppilaitos

Olemme opiskelijaa varten ja haluamme, että sinä menestyt elämässäsi ja olet onnellinen.

MERCURIA Kauppiaitten Kauppaoppilaitos kouluttaa nuoria ja aikuisia liiketalouden alalle yli sadan vuoden kokemuksella.  Viihtyisät toimitilamme ovat Vantaan Martinlaaksossa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Vuosittain opiskelijat arvioivat Kauppiaitten Kauppaoppilaitoksen toimintaa ja kiittävät ihmisläheistä toimintaamme. Välitämme aidosti opiskelijoista ja yritämme löytää jokaiselle sopivan tavan suorittaa liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi. Toimimme yhdessä, vastuullisesti ja uudistaen.

Opetus- ja kulttuuriministeriön vuosittaisessa tulosrahoituksessa MERCURIA on jo 13 vuotta peräkkäin ollut kärkisijoilla sekä Uudellamaalla että valtakunnallisesti yli 180 koulutuksenjärjestäjän vertailussa. Tuloksellisuuden arvioinnissa mitataan, kuinka hyvin valmistuneet ovat työllistyneet tutkinnon suorittamisen jälkeen, kuinka vähän opintoja on keskeytetty ja saadaanko tutkinto suoritettua määräajassa.

Tutkinnon voi suorittaa myös joustavilla, yksilöllisillä ja työvaltaisilla opintopoluilla. Siinä opiskelija etenee yksilöllisesti henkilökohtaisen aikataulun mukaan. Ryhmässä on monenlaisia opiskelijoita; aktiiviurheilijoita, opintojen nopeuttajia, toiminnallisesti lahjakkaita tai erityistä tukea tarvitsevia.

Olemme mukana kevään yhteishaussa ja meille on myös jatkuva haku. Emme järjestä pääsy- ja soveltuvuuskokeita.

Tervetuloa opiskelijaksemme!

Tutustu MERCURIAAN!

 

Toimipiste

MERCURIA Kauppiaitten Kauppaoppilaitos

Martinlaaksontie 36, Vantaa, Suomi

Viihtyisät toimitilamme ovat Vantaan Martinlaaksossa hyvien kulkuyhteyksien varrella.