Raseko

Ylioppilaslakki päässä kohti tulevaisuutta – mutta millaista? Tekisikö mielesi rakentaa ja korjata vai oletko enemmän kiinnostunut huoltamisesta ja hoivaamisesta? Kokeiletko ennakkoluulottomasti reseptejä keittiössä vai luotko uutta kankaista ja kaavoista? Raision seudun koulutuskuntayhtymästä (Raseko) löydät monia jatko-opintomahdollisuuksia: Tutustu Rasekon opiskeluvaihtoehtoihin ja hae meille kevään yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi

Rasekon kuusi yksikköä tarjoavat vahvasti käytäntöön painottunutta ammatillista koulutusta niille, joita tekeminen kiinnostaa. Vaihtoehtoja löytyy artesaaniopinnoista visuaaliseen markkinointiin ja hoiva-alasta cateringiin. Ammatillisen tutkinnon voit opisto-opintojen lisäksi saada myös oppisopimuskoulutuksen kautta tai aikuiskoulutuskeskuksen näyttötutkinnon suorittamalla. Opiskella voit siis joko päätoimisesti tai työn ohella koulutuksesta riippuen.

Rasekon opistoista valmistuu mm. kokkeja ja lähihoitajia, merkonomeja ja somistajia, artesaaneja, datanomeja, asentajia, talonrakentajia sekä koneistajia ja hitsaajia. Aikuiskoulutuskeskuksen laajasta tarjonnasta voit valita vaikkapa datanomin, tarjoilijan tai palkanlaskijan uran ja jos sieltäkään ei löydy juuri sinulle sopivaa polkua, voit etsiä tulevaisuutesi ammatin oppisopimustoimistomme kymmenistä vaihtoehdoista.

Sinun tulevaisuutesi rakennetaan Rasekossa! Tutustu ja hae: www.raseko.fi

 

Toimipisteet

Mynämäen toimipiste

Vehmaantie 111, 23100 Mynämäki, Suomi

Naantalin toimipiste

Opintie 4, 21100 Naantali, Suomi

Raision Eeronkujan toimipiste

Eeronkuja 3, 21200 Raisio, Suomi

Raision Purokadun toimipiste

Purokatu 1, 21200 Raisio, Suomi

Rasekon aikuisopisto Timali

Juhaninkuja 1, 21200 Raisio, Suomi

Raision oppisopimustoimisto

Purokatu 1, Raisio, Suomi


Raseko