Helsingin yliopisto

Opiskele maailman parhaaksi

Yhtenä maailman johtavista monitieteisistä yliopistoista uskomme ajattelun voimaan muuttaa asenteita, ihmisiä ja yhteiskuntaa – maailman parhaaksi. Tavoitteemme on tuottaa ja jakaa tietoa, joka auttaa ratkaisemaan meitä kaikkia koskettavia maailmanlaajuisia haasteita. Olemme edelläkävijöitä esimerkiksi ilmastotutkimuksessa ja maailman kärkeä syöpähoitojen mekanismien ymmärtämisessä.

Voit opiskella Helsingin yliopistossa 33 kandi- ja 33 maisteriohjelmassa, joiden opetus on joko kokonaan suomeksi ja/tai ruotsiksi. Lisäksi yliopistossa voi opiskella englanninkielisessä kandiohjelmassa, Bachelor’s Programme in Science. Englanninkielisiä maisteriohjelmia yliopistolla on 33.

Lähes kaikissa koulutusohjelmissamme on tarjolla useiden tieteenalojen sisältöjä. Tämä tarkoittaa esimerkiksi kandiohjelmien kohdalla sitä, että hakuvaiheessa sinun ei tarvitse vielä sitoutua yhteen tieteenalaan. Opintojen edetessä voit ohjelman sisällä suuntautua itsellesi parhaiten soveltuvalle alalle.

Opinnoissasi pääset vaikuttamaan oman tutkintosi sisältöön valitsemalla Suomen laajimmasta koulutustarjonnasta itseäsi kiinnostavia tai tulevaa työuraasi tukevia opintoja. Useimmissa kandi- ja maisteriohjelmissa on mahdollista suorittaa myös opiskelujakso ulkomailla.

Helsingin yliopisto on yli 40 000 opiskelijan ja työntekijän kansainvälinen tiedeyhteisö, joka toimii neljällä kampuksella Helsingissä ja yhdeksällä muulla paikkakunnalla Suomessa. Helsingin yliopistossa on 11 tiedekuntaa.

Tutustu koulutusohjelmiimme.

Tutustu tarkemmin ruotsinkielisiin opiskelumahdollisuuksiin.


Helsingin yliopisto

Yhteystiedot:

PL 4 (Yliopistonkatu 3)

00014 Helsingin yliopisto