Jyväskylän yliopisto

Jyväskylän yliopisto on ihmistieteisiin ja luonnontieteisiin keskittyvä kansallisesti ja kansainvälisesti merkittävä monialainen tiedeyliopisto ja koulutuksen asiantuntija.

Olemme maamme johtava opettajankouluttaja, aikuiskouluttaja ja koulutusviejä. Liikuntatieteiden kokonaisuus on maan ainoa.

Jyväskylän yliopisto tunnetaan vahvasta kansallisesta vastuunotosta ja dynaamisesta toimintakulttuuristaan.

Painoalojamme ovat:

  • luonnon perusilmiöt ja aineen rakenne
  • koulutus, oppiminen ja tulevaisuuden opetustyö
  • kielet, kulttuuri ja yhteiskunnalliset muutosprosessit
  • liikunta ja hyvinvointi
  • ihmisläheinen teknologia

Kampus

Jyväskylän yliopisto

Seminaarinkatu 15, Jyväskylä, Suomi


Lisätiedot

PL 35, 40014 Jyväskylän yliopisto
Käyntiosoite:
Seminaarinkatu 15
(Kirjaamo ja arkisto)
Vaihde (014) 260 1211
www.jyu.fi

Jyväskylän yliopisto

Jyväskylän yliopisto, Opiskelijaesittely

Fysiikan opiskelu auttaa ymmärtämään maailmaa

Oula Paattakainen opiskelee fysiikkaa Jyväskylän yliopistossa. Käytännön kokemusta saa laboratoriotyöskentelyn kautta. Onnistuneet mittaukset labrassa tarjoavat opintojen parasta antia!

Jyväskylän yliopisto, Opiskelijaesittely

Ympäristötieteissä on mahdollisuus vaikuttaa

Pyry Mäkelä ilahtui löytäessään ympäristötieteen ja -teknologian koulutusohjelman Jyväskylän yliopistosta. Hän luottaa siihen, että kun opiskelee asioita, joilla on itselle merkitystä, myös tuleva työpaikka on varmasti mielenkiintoinen.

Jyväskylän yliopisto, Opiskelijaesittely

Luonto ja tutkimus samassa paketissa

Linda Jokinen haluaa päästä syvemmälle näkemään vedenalaista luontoa. Jyväskylän yliopistossa se on mahdollista. Akvaattisten tieteiden opintoihin kuuluu luentojen lisäksi esimerkiksi erilaisten näytteiden ottamista maastokursseilla, lajintunnistusta, mikroskopointia ja kerätyn aineiston analysointia.

Jyväskylän yliopisto, Opiskelijaesittely

Fysiikassa riittää vaihtoehtoja

Petja Paakkista kiehtoo luonnon vuorovaikutusten ymmärtäminen. Jyväskylän yliopistossa tutkitaan hiukkasfysiikkaa, kosmologiaa, nanofysiikkaa ja ydinfysiikkaa.

Info

Kunkoululoppuu.fi on Suomen suurin ura- ja koulutusvalintoihin, sekä nuoren elämän tärkeisiin asioihin keskittyvä sivusto. Tarjolla tietoa ja oivalluksia koulutuksesta sekä työelämästä. Puhetta rahasta ja oman talouden hallinnasta.

Kunkoululoppuu.fi-kokonaisuuteen kuuluvat sivuston lisäksi myös nuorisoon liittyviä tutkimuksia sekä abeille suunnattu lehti lukion jälkeisistä vaihtoehdoista.

Sivustoa ylläpitää Talous ja nuoret TAT. Kunkoululoppuu-sivuston lisäksi TATin tuotteita ovat mm. Yrityskylä ja Bisneskurssit.


© 2021 Kun koulu loppuu