LUT-yliopisto

 

LUT on uteliaiden yliopisto, jossa opiskelu tähtää parempaan huomiseen. Puhdas energia ja vesi, kiertotalous sekä kestävä liiketoiminta ovat ihmiskunnan kohtalonkysymyksiä, joihin etsimme ratkaisuja tekniikan ja talouden osaamisella.

Trailblazer-strategiamme ydin on neljä globaalia kysymystä: Poltammeko kaiken loppuun? Jätämmekö ihmiskunnan kärsimään pilaamastaan vedestä? Hautaammeko tulevaisuutemme jätteiden mukana? Annammeko Euroopan taantua maailman takapihaksi? Vastaus on: Emme. Näytämme tietä uudisraivaajahengessä. Kansainväliseen tiedeyhteisöömme kuuluu 6000 opiskelijaa ja asiantuntijaa. Olemme maailman parhaiden yliopistojen joukossa (Times Higher Education ja QS-rankingit). Olemme kooltamme kompakti ja toiminnaltamme keskittynyt.

Tuottamamme osaaminen siirtyy tehokkaasti yhteiskunnan käyttöön ja yrityksille olemme haluttu yhteistyökumppani. Opiskelijoille tiiviit yhteydet yritysmaailmaan tarjoavat esimerkiksi aitoja yrityscaseja kurssisisällöiksi, mielenkiintoisia vierailuluennoitsijoita sekä mahdollisuuksia palkallisiin pro gradu- ja diplomityöprojekteihin.

Meillä voit opiskella tekniikkaa ja kauppatieteitä kandidaattiohjelmissa Lappeenrannassa sekä maisteriohjelmissa Lappeenrannassa, Lahdessa tai Turussa – myös joustavasti etänä ja työn ohessa.

Tutustu kandidaattiohjelmiin:

Hakuaika englanninkieliseen kandidaattiohjelmaan on 9.–23.1.2019. Yhteishaku suomenkielisiin kandidaattiohjelmiin on 20.3.–3.4.2019.

Tilaa hakijan uutiskirje: lut.fi/tilaa

 

Lisätiedot

Käyntiosoite:
Skinnarilankatu 34
53850 Lappeenranta

Puh. 0294 462 111
info@lut.fi
www.lut.fi