LUT-yliopisto

LUT on uteliaiden yliopisto, jossa opiskelu tähtää parempaan huomiseen. Puhdas energia ja vesi, kiertotalous sekä kestävä liiketoiminta ovat ihmiskunnan kohtalonkysymyksiä, joihin etsimme ratkaisuja tekniikan ja talouden osaamisella.

Miksi LUT?

  • LUTista valmistuneiden työllistymisprosentti on 95 % vuosi valmistumisen jälkeen (Tilastokeskus, 2019)
  • Kansainvälisen opiskelijatutkimuksen mukaan meillä on maailman parhaat opiskelu- ja laboratoriotilat (International Student Barometer, 2017)
  • LUT-kauppakorkeakoulussa on Suomen paras opiskeluilmapiiri (Suomen Ekonomien vastavalmistuneiden palaute, 2018)
  • Meiltä valmistuneet diplomi-insinöörit ovat tyytyväisimpiä tutkintoonsa valmistumisen jälkeen (TEK vastavalmistuneiden palaute, 2018)
  • LUTista valmistuneilla on Suomen toiseksi parhaat palkat maisterien palkkavertailussa (Aarresaaren uraseurantakysely, 2018)

Tuottamamme osaaminen siirtyy tehokkaasti yhteiskunnan käyttöön ja yrityksille olemme haluttu yhteistyökumppani. Opiskelijoille tiiviit yhteydet yritysmaailmaan tarjoavat esimerkiksi aitoja yrityscaseja kurssisisällöiksi, mielenkiintoisia vierailuluennoitsijoita sekä mahdollisuuksia palkallisiin pro gradu- ja diplomityöprojekteihin.

Meillä voit opiskella tekniikkaa ja kauppatieteitä kandidaattiohjelmissa Lappeenrannassa sekä maisteriohjelmissa Lappeenrannassa, Lahdessa tai Turussa – myös joustavasti etänä ja työn ohessa.

Tutustu kandidaattiohjelmiin:

Kaikki kandidaattiohjelmat järjestetään Lappeenrannan kampuksella.

Hakuaika englanninkieliseen kandidaattiohjelmaan on 8.–22.1.2020. Yhteishaku suomenkielisiin kandidaattiohjelmiin on 18.3.–1.4.2020.

Tilaa hakijan uutiskirje: lut.fi/tilaa

 


Lisätiedot

Käyntiosoite:
Lappeenrannan kampus
Yliopistonkatu 34
53850 Lappeenranta

Lahden kampus
Mukkulankatu 19
15210 Lahti

hakijapalvelut@lut.fi

www.lut.fi