Tampereen teknillinen yliopisto

 

Tampereen teknillinen yliopisto on teknologisen kehityksen tiennäyttäjä ja tutkimusmaailman ja elinkeinoelämän yhteistyökumppani. Yliopistosta valmistuu haluttuja osaajia yhteiskunnan eri aloille.

Tampereen teknillinen yliopisto avaa rohkeasti uusia polkuja tekniikan tutkimuksessa ja koulutuksessa. Yliopisto kantaa vastuuta tulevaisuudesta eettisesti kestävällä toiminnalla ympäristön, suomalaisen yhteiskunnan ja ihmiskunnan hyväksi. Hyviä työ- ja oppimistuloksia tukee välitön ja tasa-arvoinen yhteisöllisyys, Hervannan henki.

Kampukset

Tampereen teknillinen yliopisto

Korkeakoulunkatu 10, 33720 Tampere, Suomi

Porin kampus

Pohjoisranta 11 a, 28100 Pori, Suomi

Tampereen teknillisen yliopiston Porin yksikkö tarjoaa DI-tutkintokoulutusta työn ohessa ja päivä -opiskeluina sekä osallistuu alansa kansainväliseen tutkimustoimintaan.


Lisätiedot

Käyntiosoite:
Korkeakoulunkatu 10,
33720 Tampere

Postiosoite:
PL 527, 33101 Tampere

Puhelinvaihde:
03 311 511
www.tut.fi

Tampereen teknillinen yliopisto

Artikkeli, Opiskelijaesittely, Tampereen teknillinen yliopisto, Teekkariksi

Uuden ajan tietojohtajat ovat kansainvälisiä moniosaajia

Annamari Koskiniemi opiskelee tietojohtamista Tampereen teknillisessä yliopistossa. Hän haaveilee tulevaisuudessa työstä projektipäällikkönä.

Opiskelijaesittely, Tampereen teknillinen yliopisto

TTY takaa ainutlaatuisen yhteishengen

Jussi-Pekka Teini opiskelee sähkötekniikkaa Tampereen teknillisessä yliopistossa (TTY). Hänen mielestään alalla ei tarvitse olla erityisnero. Se riittää, että jaksaa tehdä töitä opintojen eteen.

Info

Kunkoululoppuu.fi on Suomen suurin ura- ja koulutusvalintoihin, sekä nuoren elämän tärkeisiin asioihin keskittyvä sivusto. Tarjolla tietoa ja oivalluksia koulutuksesta sekä työelämästä. Puhetta rahasta ja oman talouden hallinnasta.

Kunkoululoppuu.fi-kokonaisuuteen kuuluvat sivuston lisäksi myös nuorisoon liittyviä tutkimuksia sekä abeille suunnattu lehti lukion jälkeisistä vaihtoehdoista.

Sivustoa ylläpitää Talous ja nuoret TAT. Kunkoululoppuu-sivuston lisäksi TATin tuotteita ovat mm. Yrityskylä ja Bisneskurssit.


© 2021 Kun koulu loppuu