Vaasan yliopisto

Me teemme muutoksen

Vaasan yliopistossa me ajattelemme ennakkoluulottomasti rakentaaksemme kestävän tulevaisuuden. Haastamme itsemme havaitsemaan ja tarttumaan aikamme ilmiöihin uusista näkökulmista. Uskallamme tehdä asiat toisin ja luomme ratkaisuja, joilla on merkitystä.

Meillä voit opiskella kauppatieteitä, tekniikkaa, hallintotieteitä ja viestintätieteitä. Koulutamme vastuullisia ja kansainvälisesti suuntautuneita johtajia ja asiantuntijoita. Meiltä valmistuu uudella tavalla ajattelevia ja ennakkoluulottomia suunnannäyttäjiä.

Opiskelijoita meillä on 5 000. Opiskelijamme kiittelevät opetuksen korkeaa tasoa, hyviä opettajia ja monipuolisia opetusmenetelmiä. Opetuksessa olemme tiiviisti yhteyksissä työelämään, ja meiltä valmistuneet työllistyvät erinomaisesti. He kokevat, että työnantajat arvostavat yliopistostamme saatua tutkintoa.

Pieni koko on suuruutemme: yliopistomme on tiivis yhteisö, jossa kaveria ei jätetä. Meillä sinä olet yksilö: olemme tukenasi koko opiskelusi ajan.

Opiskelet Suomen kauneimmalla kampuksella meren rannalla aivan keskustan lähellä. Meillä kohtaat opiskelijoita ja opettajia eri puolilta maailmaa. Voit myös lähteä ulkomaille opiskelijavaihtoon tai työharjoitteluun. Vaihtokohteissa on varaa valita.

Kandidaattiohjelmat

Kauppatieteet

Tuotantotalous ja tietojärjestelmätiede

Tekniikka: Automaatio ja tietotekniikka, Sähkö- ja energiatekniikka, Tuotantotalous

Hallintotieteet

Viestintätieteet

 

Lisäksi tarjoamme suomenkielisiä sekä englanninkielisiä maisteriohjelmia.