Mun elämä, mun rahat

| Artikkeli, Mun elämä, Mun rahat

Mietitkö koskaan, mihin kaikki sun rahat kuluu? Miksi edes pitäisi säästää? Miten rahan saa tekemään töitä tai mikä on se kuuluisa korkoa korolle -ilmiö? Näiden kysymysten ympärille olemme rakentaneet vuoden 2018 koulukiertueemme. Kierrämme yli 50 paikkakunnalla ympäri Suomen ja pidämme yhteensä 100 tilaisuutta yläkoulun 8.-luokkalaisille. Oppitunnin mittainen esityksemme sisältää kilpailuja, videoita, harjoituksia ja todellisia kertomuksia rahankäytöstä. Mokia ja onnistumisia.

Jos emme tänä vuonna osu koulullenne, voit lukea Mun rahat -osiosta parhaat vinkit säästämiseen, rahankäyttöön ja arjen talouden hallintaan. Voit myös tehdä testin ja katsoa millainen taloustaituri olet. Kaikkien vastanneiden kesken arvomme kevään 2018 aikana kymmenen nuorta, jotka pääsevät viettämään päivää Helsinkiin tubettajien (nimet paljastamme myöhemmin) kanssa.

Muista, että ne kaikkein pienimmätkin teot vaikuttavat just sun elämään ja sun rahoihin! Päätökset rahankäytöstä on sun käsissä!

Lue Sanna Tannin blogi-kirjoitus kiertueesta, kun pysähdyimme Pirkanmaan kouluihin esityksemme kanssa.


Lisätietoja Mun elämä, mun rahat -kiertueesta:

Riikka Lehtinen

Talous ja nuoret TAT

riikka.lehtinen(a)tat.fi