Muotoilun opinnoissa saa painottaa itseään kiinnostavia aiheita – LAMK

| Ammattikorkeakoulu, Henkilökuva, Lahden ammattikorkeakoulu, Opiskelijaesittely

Mikael Malila

Pakkaus- ja brändimuotoilun opiskelija
LAMK Muotoiluinstituutti

”Muotsikassa jokainen saa olla sellainen kuin on. Työskentelin pankkialalla, kun valokuvausta opiskeleva ystäväni kehotti minua hakemaan Muotsikkaan opiskelemaan. Monivaiheisissa valintakokeissa testattiin muun muassa luovuutta, ongelmanratkaisukykyä ja kuvallista ilmaisua.

Kokeisiin voi valmistautua esimerkiksi piirtämällä jonkun muun keksimää aihetta tietyssä ajassa. Täydellinen tekniikka ei ole tärkeintä, vaan idean välittyminen.

Opintomme ovat sekoitus graafista suunnittelua ja muotoilua. Niihin kuuluu esimerkiksi valokuvausta, plastista sommittelua sekä erilaisten ohjelmistojen opiskelua. Opiskelu on joustavaa, projektipainotteista ja itsenäistä.

Opinnoissa saa painottaa itseään kiinnostavia aiheita ja sitä arvostetaan. Se tuntuu hyvältä. Ilmapiiri on yhteisöllinen ja luova.”

Pakkaus- ja brändimuotoilun koulutus on mukana kevään 2018 yhteishaussa nimikkeellä teollinen ja brändimuotoilu.

Opinnoissa saa painottaa itseään kiinnostavia aiheita ja sitä arvostetaan.

 

Tähtää työelämään ja opi tekemällä! LAMKissa opiskelu on opiskelijan itsensä näköistä, käytännönläheistä ja työelämäyhteyksiä on runsaasti.

Euroopan edelläkävijäkampus on Lahessa. Simulaatiotilat, laboratoriot, moniulotteiset oppimis- ja co-working-tilat sekä rentoutus- ja liikuntatilat. Uudelta NiemiCampukselta löydät kaiken, mitä voit vain toivoa ja vielä enemmän.

Opiskelijayhteisö monimuotoistui entisestään, kun LAMK liittyy osaksi LUT-korkeakouluja.

Tutustu LAMKiin!

 

Teksti: Minttu Hytönen, kuva: Samuli Skantsi. Mikael Malila on kuvassa oikealla.

Artikkeli on toteutettu yhteistyössä LAMKin kanssa.