Peruskoulu loppuu – Haikeaa vai mukavaa?

| Blogi

Heippa!

Viikon alussa mietin, että miten voi olla niin monta asiaa samaan aikaan. Mielessäni oli isona möhkäleenä tuhat ja sata asiaa. Olen kuitenkin edennyt esseen kirjoittamisen kanssa, esitelmän ja tutkielman teossa, kirjan lukemisessa, sopinut aikatauluja, suunnitellut ja ennakoinut! Ja mikä parasta, tutustunut uusiin ihmisiin. Loppupeleissä vaan miettii, että mitä sitä tulikaan ennakkoon mietittyä.Sandra_kirja_052016

Olen pitänyt tiivisti kalenteria mukana, niin asiat ovat pysyneet järjestyksessä. Kävin myös kirjoittamassa vielä viimeisen työsopimuksen ja tutustumassa tulevaan työpaikkaani. Vitsi miten siistiä! 😊

Tällä hetkellä istun työpöytäni ääressä. Laskin juuri, että arkiaamujahan on jäljellä enää alle 30. Siis mitäh. Siihen mahtuu kyllä hyvin seitsemän koetta ja viisi muuta projektia, ainakin opettajien mielestä. Ei ole oikotietä onneen! Tämä tarkoittaa myös sitä että päivät perukoulussa jäävät vähiin. Ja olen siitä iloinen. Olen valmiina vaihtamaan ympäristöä ja ottamaan avosylin vastaan kaiken ympäristön. Kaikkea jaksaa aikansa, eikä mikään kestä ikuisesti.

Kun tämä blogiteksti julkaistaan, olen ehtinyt käydä tsekkaamassa tuoreen artistin Lucaksen keikan. Sain nimittäin kutsun yksityiskeikalle. Vielä en osaa sanoa mitä luvassa, mutta odotan innolla. Tunnelmia löytyy jälkeenpäin instagramistani 👉🏻 @sandramarjee.

Sandra_kesa2015_IISelailin viime kesän valokuvia. Tuli niin lämmin ja iloinen fiilis niistä. Kesätöiden ohessa kesä on täynnä mahdollisuuksia. Haluan käydä kokeilemassa sup-joogaa, kenties melomista ja kiipeilyä. Haluan lukea kirjoja, palauttaa kitarataitoni eloon, kirjoittaa kallioilla ja uida meressä. Kivoja juttuja, joihin ei tarvitse edes isoa rahasäkkiä.

Kannattaa tutkiskella liikuntaseurojen sivuja kesälläkin ja pitää silmät auki, niin kesätekemistä voi löytyä ties mistä. Tässä innostuu jo ajatuksistaki. Niin ja festareita unohtamatta!

Tsempatkaa viimeiset viikot ja yrittäkää parhaanne. Kevättä kohti lujalla vauhdilla!


Sandra Malmström

Bloggaaja on ysiluokkalainen, joka opiskelee Laajasalon peruskoulussa Helsingissä.