Pori hoi: Maksuton sijoitusilta teineille ja vanhemmille!

| Uncategorized

Oletko itse nuori tai hänen vanhempi? Kiinnostaako sijoitaminen? Entä oma rahankäyttö? Mietitkö, mihin kaikki rahat menevät tai miten saada senteistä miljoona? Järjestämme Porin SuomiAreenaassa sijoitusillan juuri teille: teinit ja aikuiset!

Nuori: ota aikuinen mukaan ja tule paikan päälle Satakunnan Ohjaamon tiloihin kuulemaan, miten talousasiat otetaan haltuun. Ja aikuinen: nappaa nuori mukaan ja tulkaa nauttimaan timanttisesta sisällöstä, ruoasta ja juomasta. Vieläpä ilmaiseksi!

Kun koulu loppuu -media järjestää yhdessä BisneskurssienNuorten osakesäästäjien ja Satakunnan Ohjaamon kanssa talousaiheisen illan nuorille ja heidän vanhemmilleen Porin SuomiAreenassa 17.7.19. Maksuton ilta sisältää tietoa arkitalouden hallinnasta, säästämisestä ja sijoittamisesta. Tarjolla on syötävää ja juotavaa, karkki-buffaa unohtamatta!

Jos haluat seurata tilaisuutta verkon välityksellä, voit ilmoittautua webinaariin. Linkit tilaisuuteen, paikan päälle Satakunnan Ohjaamoon ja webinaariin, löytyvät tämän sivun alalaidasta.

AL SÄKI SIJOTTAA! -sijoitusilta teineille ja vanhemmille SuomiAreenassa

Mitä: Sijoitusilta nuorille ja heidän vanhemmilleen. (Tarkempi ohjelma lähetetään osallistujille myöhemmin.)

Missä: Porin Ohjaamon toimipiste (Yrjönkatu 17, Pori)

Milloin: 17.7.19 klo 16:30-18:30

Kenelle: 16-25-vuotiaille sijoittamisen aloittamisesta ja talousasioista kiinnostuneille nuorille ja heidän vanhemmilleen.

Miten: Ilmoita linkin kautta tilaisuuteen itsesi ja henkilö, jonka kanssa saavut paikalle. Lähetämme vahvistuksen osallistumisesta, sekä lähempänä tapahtumaa lisätietoja tilaisuudesta sähköpostitse.

Hinta: Maksuton. Sisältää ruokaa, herkkuja ja juomaa sekä arvontoja upeilla palkinnoilla! Palkinnoista vastaa DNA, joka tarjoaa kesäisen ilmaiskonsertin SuomiAreenassa heti talousiltamme jälkeen.

ILMOITTAUDU PORIN TILAISUUTEEN TÄSTÄ

Etkö pääse paikan päälle Poriin? ILMOITTAUDU WEBINAARIIN TÄSTÄ