Täältä tullaan kesätyöt

| Blogi

Puhelin piippaa. Mielessä pyörii tyhjää. Sydän pamppailee.
”Sandra puhelimessa moikka.” Sanon iloisesti ja epävarmuus karisee pois sillä sekunnilla.Kunkoululoppuu.fi:n bloggaaja Sandra

Arvaatko jo, mihin mahtaa liittyä puhelinsoitot, paikanpäällä käymiset, kalenterin selaus ja tuhannet tunteet? Kyllä vain, kyseessä on kesätöiden tarmokas haku. Nyt on sen kuumin aika! Oothan sä jo hakenut?

Mä lähdin liikkeelle maaliskuussa. Sitä ennen olin kyllä jo päivittänyt cv:n. Vähänkö tulee hyvä fiilis kun voi listata sinne uusia puolia mitä on itsestään oppinut ja kursseja mitä on käynyt.

Mielessäni oli pari paikkaa, jonne ehdottomasti halusin hakea. En empinyt, vaan soitin ja kävin keskustelemassa kyseisissä yrityksissä. Nyt aikanaan saapuva kesälomani pitää sisällään siis ainakin kaksi kesätyöpaikkaa. Ei hassumpaa! Arvokasta kokemusta keräämään.Kunkoululoppuu_Sandra_blogi_2303_III

Nyt metsästän vielä yhtä paikkaa, nimittäin käytössäni on Helsingin kaupungin kesäseteli. Soittelin tänään eri paikkoihin, mutta aina ei voi napata. Saman tein viimeviikolla. Enköhän vielä löydä yrityksen, jolla on uskallusta lähteä tälläiseen uudempaan juttuun.

Koulujuttujen ja kaikkien eri projektien jyllätessä samaan aikaan, stressin poikanen pääsee aika välilä valoilleen. Kun on monta eri juttua ja päätöstä samaan aikaan, ei vaan voi aina tietää mistä jatkaa. Jouduin myös tekemään merkittäviä muutoksia yhteishakuun sen päättymisaamuna.

Viikonloppu pian taas ovella, joten aika kerätä uutta energiaa ja tehdä jotain aivan muuta.


Sandra Malmström

Bloggaaja on ysiluokkalainen, joka opiskelee Laajasalon peruskoulussa Helsingissä.