Miksi olla supersankari, kun voi olla oman elämänsä Taloussankari?
1.9.-1.10.2020 harjoitellaan taloustaitoja ja kilpaillaan taloussankaruudesta.

Lue lisää alempaa!

Suoraan peliin tästä

Miksi olla supersankari, kun voi olla oman elämänsä Taloussankari?
1.9.-1.10.2020 harjoitellaan taloustaitoja ja kilpaillaan taloussankaruudesta.

Lue lisää alempaa!

Suoraan peliin tästä

Kilpailu kaikille kaseille!

Taloussankari-kilpailuun pääsee mukaan näin:

1. Kerätkää viiden hengen joukkue, pelatkaa Taloussankari-peli läpi ja pohtikaa vastaukset näihin kysymyksiin.
– Miksi kahdeksasluokkalaisen tulisi aloittaa säästäminen?
– Miten voi säästää vastuullisesti?

2. Vastatkaa kysymyksiin videolla, jonka kuvaatte puhelimen kameralla. Tallentakaa videotiedosto kamerarullalta Instagramiin.

3. Lähettäkää video viestinä @kunkoululoppuu-instatilille 1.10. mennessä.

Kymmenen joukkuetta pääsee edustamaan kouluaan huikeaan loppukilpailuun! Kilpailutuomaristo on kaikkiin joukkueisiin yhteydessä 23.10. mennessä.

Loppukilpailijoille tarjotaan mahdollisuus kutsua Nordea ja TAT koululle vetämään 1—2 tunnin pituinen taloustyöpaja marraskuun aikana.

Toiminnantäyteinen loppukilpailu

Kilpailu huipentuu 3.12. järjestettävään loppukilpailuun.

Aluksi joukkueet käyvät läpi semifinaalin kymmenen tehtäväpistettä tavoitteenaan saada korkein mahdollinen pistemäärä (enintään 50). Kolme eniten pisteitä saanutta joukkuetta pääsee finaaliin. Finaalissa joukkueet vastaavat talousaiheisiin kysymyksiin, ja eniten oikeita vastauksia saanut joukkue voittaa.

Voittajajoukkue saa Taloussankari-tittelin ja voittopokaalin sekä 10 tablettitietokonetta edustamalleen koululle luku- ja digitaitojen edistämiseksi. Lisäksi joukkueelle jaetaan henkilökohtaiset Taloussankari-stipendit oman koulun lukukauden päättäjäisissä.

Onnea matkaan!

Info

Kunkoululoppuu.fi on Suomen suurin ura- ja koulutusvalintoihin, sekä nuoren elämän tärkeisiin asioihin keskittyvä sivusto. Tarjolla tietoa ja oivalluksia koulutuksesta sekä työelämästä. Puhetta rahasta ja oman talouden hallinnasta.

Kunkoululoppuu.fi-kokonaisuuteen kuuluvat sivuston lisäksi myös nuorisoon liittyviä tutkimuksia sekä abeille suunnattu lehti lukion jälkeisistä vaihtoehdoista.

Sivustoa ylläpitää Talous ja nuoret TAT. Kunkoululoppuu-sivuston lisäksi TATin tuotteita ovat mm. Yrityskylä ja Bisneskurssit.


© 2020 Kun koulu loppuu