Talous tutuksi -koulutus Tampereella

03.09.2018 klo 08:30 - 15:30

Talous tutuksi -koulutukset tulevat jälleen!

Tervetuloa opettajille suunniteltuun talouden koulutus- ja sparrauspäivään. Useimmat osallistujat ovat yläkoulun tai lukion yhteiskuntaopin opettajia. Myös muut alakoulun, yläkoulun, ammattikoulun ja lukion opettajat, opot ja rehtorit ovat lämpimästi tervetulleita. Päivän aikana saat ajatuksia ja vinkkejä sisällöistä talousasioiden opettamiseksi. Koulutukseen osallistuminen ei vaadi aikaisempaa osallistumista tai taustatietoja.

Tilaisuuden tarkoituksena on tarjota ajankohtaista ohjelmaa ja tuoda ideoita kouluarkeen. Tiedustele rehtoriltasi, voitko hyödyntää päivän veso-koulutuksena. Tilaisuudet ovat maksuttomia ja niitä järjestetään eri paikkakunnilla joka syksy.

Koulutuksen taustalla ovat Historian ja yhteiskuntaopettajien liitto HYOL ry, Opetushallitus, Finanssiala ry, Suomen Pankki, Pörssisäätiö sekä Taloudellinen tiedotustoimisto TAT.

Koulutuksen paikka ilmoitetaan osallistujille. Voit ilmoittautua osoitteessa: https://www.lyyti.fi/reg/Talous_tutuksi_2018_Tampere_2272.

Lämpimästi tervetuloa!

Ohjelma

8.30   Aamukahvi

9.00   Tervetuloa / HYOL

Keskuspankit suuren finanssikriisin jälkeen / Suomen Pankki

Keskustelua

Talousosaamisen paneelikeskustelu / Paneelissa mukana: OPH, Suomen Pankki, HYOL, Lukiolaisten liitto / moderaattorina Pörssisäätiö

Tauko

Teoriaa ja työkaluja – koulu nuoren taloustaitojen takaajana / Taloudellinen tiedotustoimisto TAT

Ajankohtaisia talouden hankkeita ja kilpailuja / TAT

12.00   Lounas

13.00   Talouden näkymät / Finanssiala

Keskustelua

Verryttelytauko

14.00   Kahvitauko

Poliitikkopaneeli / aiheena talousosaaminen ja vaurastuminen / Pörssisäätiö

Keskustelua

15.30   Yhteenveto ja loppusanat / HYOL