Yhdessä TET-jaksolle

TET-jaksolle voi lähteä myös kaverin kanssa tai isommalla porukalla.

InnoTET-jaksolla mennään tiiminä työpaikalla ratkaisemaan ongelmaa ja luomaan uutta. Tutustu InnoTET-malliin. 

Kun lähdet TET-jaksolle yhdessä opit tärkeitä taitoja: miten omaa työntekoa järjestetään ja aikataulutetaan, miten ollaan oma-aloitteisia, miten toimitaan ryhmissä.

Työpaikalla kohtaat erilaisia ihmisiä ja teet muiden kanssa työtehtäviä yhdessä. Onkin tärkeää, että osaat työskennellä yhdessä muiden kanssa sekä kuunnella muiden mielipiteitä. Yhdessä saa usein aikaan enemmän ja nopeammin kuin yksin.

Yhteistyö on yksi tärkeimmistä tulevaisuuden työelämätaidoista. Tulevaisuuden työelämätaidoilla tarkoitetaan osaamista ja taitoja, joita tulet tarvitsemaan kun siirryt itse opintojesi jälkeen työelämään. Lue lisää tulevaisuuden työelämätaidoista Bisneskurssien sivuilta.

Artikkeli, Kesätyökokemus, TET-kokemus

Nuori, hallitse työelämän pelisäännöt!

Oletpa sitten aloittamassa kesätyötä tai TET-harjoittelua, ota haltuun työelämän pelisäännöt eli ohjeet työntekosi tueksi. Ensimmäinen työpäivä ja sen aikana saadut mielikuvat vaikuttavat koko työjaksosi ajan.

Artikkeli, Kesätyökokemus, TET-kokemus

Muista nämä asiat, kun haet töitä!

Haku moniin kesätyöpaikkoihin on jo käynnissä. Kokosimme tähän artikkeliin vinkkejä työnhaun tueksi. Onnea työnhakuun!

Artikkeli, Kesätyökokemus, TET-kokemus, Uutinen

Kesätyötaidot löytyvät kännykästä. Uusi Duunikoutsi-app ladattavissa!

Nuori, jännitätkö työhaastattelua? Mietitkö, miten valmistautua TET-jaksolle? Entä oletko pohtinut, missä asioissa olet hyvä? Tunnistatko vahvuutesi? Ei hätää, apu löytyy nyt kännykästäsi!

Artikkeli, TET-kokemus

Muista nämä asiat, kun haet TET-paikkaa!

Miten hakea TET-jaksolle? Nuoren kannattaa reippaasti hakea TET-paikkaa joko soittamalla tai menemällä paikan päälle kyselemään TET-paikkaa.

Artikkeli, TET-kokemus

Kesätyö TET-paikan kautta

Kevään TET-jaksot ovat monissa kouluissa käynnissä ja se onkin nuorille hyvä tilaisuus tiedustella työnantajalta...

TET-kokemus

Konkari vinkkaa: työelämäkokemusta TET-jaksolta

Työelämään tutustumisjakso eli TET-jakso on upea mahdollisuus kurkistaa työelämään. Silloin voi päästä paikkoihin, joihin...

TET-kokemus

Osallistu kunkoululoppuu.fi TET-videolle!

Haluaisitko kertoa omasta TET-kokemuksestasi? Julkaisemme vuoden 2019 kymmeniä videoita eri TET-malleista, ja haluaisimme sinut mukaan. Täytä lomakkeeseen tietosi niin olemme sinuun yhteydessä.

TET-kokemus

Sennin TET-jakso TATissa

15-vuotias Senni Laitila kertoo videolla TET-harjoittelustaan TATissa. Mitä kaikkea Senni pääsikään tekemään ja minkälaisia työelämätaitoja TET-jakson aikana voi oppia? Katso video ja lue lisää!