Finanssialan etäTET

Tätä TET-jaksoa ei peruta!

Finanssiala toteuttaa ensimmäisenä toimialana kokonaan etänä tapahtuvan viikon kestävän valtakunnallisen etäTET:in, johon pääsee osallistumaan 200 nuorta ympäri Suomea. Finanssiala on pankkipalveluja, vakuutustuotteita, sijoituspalveluja – ja teknologiaa hyödyntävä toimiala, jossa on monipuolisia työllistymismahdollisuuksia. Finanssialan etäTET:issä yläkoululainen pääsee tutustumaan Finanssialaan toimialana ja alan eri yrityksiin.

Nuori vierailee etäyhteyksillä alan eri yrityksissä ympäri Suomen! EtäTET-jaksolle voi osallistua kaikki viikolla 16 TET:issä olevat nuoret!

Ajankohta: viikko 16 (19.4.-23.4.2021)

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen tapahtuu nuoren oman opinto-ohjaajan kautta. Opinto-ohjaaja ilmoittaa alla olevan lomakkeen kautta, kuinka monta nuorta heidän koulustaan osallistuu Finanssialan etäTET-viikkoon.

https://forms.gle/Bz8NikLeuFgGf3YE7

Opinto-ohjaaja ilmoittaa kootusti koulunsa ja oppilasmäärän etäTET:iin ja ilmoittautuminen on sitova. Lomakkeen lähettämisen jälkeen opinto-ohjaaja saa myöhemmin sähköpostiinsa lisätietoa ja ohjeet etäTET:in toteuttamista varten.

Myös yksittäinen oppilas voi myös itse hakea etäTET-paikkaa, jolloin nuori pääsee harjoittelemaan työpaikan hakemista. Ilmoittautumisesta tulee oppilaalle jatko-ohjeet, jossa oppilaan omalla opinto-ohjaajalla iso rooli. Opo vastaa ilmoittautuneen oppilaan ja mahdollisesti muiden oppilaiden ohjaamisesta Finanssialan etäTET:iin.

Nuori oppii:

-tunnistamaan omaa osaamistaan ja vahvuuksiaan

-Finanssialalla vaadittavia työelämätaitoja

-tekemään Finanssialan yrityksessä työtehtävän, jossa pääsee harjoittelemaan työelämätaitoja käytännössä

-tutustuu toimialaan ja mahdollisesti löytää itseään kiinnostavan alan!

 

Tutustu tarkemmin Finanssialaan täältä: finanssialalle.fi tai Finanssialan esittelysivustolta!

 

Lisätietoja:

Anna Nuorteva

anna.nuorteva@tat.fi

Asiantuntija, työelämätaidot ja yrittäjyyskasvatus

 

Ilari Äijälä

ilari.aijala@oikotie.fi

Projektikoordinaattori

EtäTET, Finanssiala, Finanssialan etäTET, TET-kokemus

Finanssialan valtakunnallinen etäTET-viikko keväällä!

TATin ja Oikotien kehittämää, toimialojen käyttöön suunnattua EtäTET-mallia kokeillaan ensimmäistä kertaa huhtikuussa. Mallin ottaa käyttöön Finanssiala, joka toteuttaa kokonaan etänä tapahtuvan työelämään tutustumisjakson. Viikon kestävälle jaksolle voivat osallistua yläkoululaiset ympäri Suomea.

Info

Kunkoululoppuu.fi on Suomen suurin ura- ja koulutusvalintoihin, sekä nuoren elämän tärkeisiin asioihin keskittyvä sivusto. Tarjolla tietoa ja oivalluksia koulutuksesta sekä työelämästä. Puhetta rahasta ja oman talouden hallinnasta.

Kunkoululoppuu.fi-kokonaisuuteen kuuluvat sivuston lisäksi myös nuorisoon liittyviä tutkimuksia sekä abeille suunnattu lehti lukion jälkeisistä vaihtoehdoista.

Sivustoa ylläpitää Talous ja nuoret TAT. Kunkoululoppuu-sivuston lisäksi TATin tuotteita ovat mm. Yrityskylä ja Bisneskurssit.


© 2021 Kun koulu loppuu