Uuden ajan tietojohtajat ovat kansainvälisiä moniosaajia

| Artikkeli, Opiskelijaesittely, Tampereen teknillinen yliopisto, Teekkariksi

Annamari Koskiniemi

Tietojohtamisen opiskelija
Tampereen teknillinen yliopisto

”Hervannan kampuksella on mahtava yhteishenki.

Tietojohtamisen opiskelu on mielestäni haastavaa, mutta myös palkitsevaa, kun tajuaa konkreettisen yhteyden teorian ja käytännön välillä.

Koulutukseen kuuluu muun muassa tietotekniikkaa ja johtamista. Näiden lisäksi täällä voi opiskella esimerkiksi logistiikkaa. Vapaavalintaisilla opinnoilla ja sivuaineella voi vaikuttaa omaan suuntaukseensa.

Kansainvälistyminen on meillä helppoa ja sitä tuetaan. Itse suunnittelen vaihtoon lähtöä Venäjälle. Vaihdossa oppii hyvin kieltä ja kulttuuria. Tästä osaamisesta on varmasti yritysmaailmassakin hyötyä.

Tulevaisuudessa haluaisin tehdä tietoliikenneyhteyksiin liittyvää työtä ja toimia esimerkiksi projektipäällikkönä. Itselleni on tärkeää pystyä vaikuttamaan positiivisesti tähän maailmaan.”

”Ala on monipuolinen ja erittäin työllistävä.”

 

 

 

Tampereen teknillinen yliopisto

Tampereen teknillinen yliopisto tarjoaa mahdollisuuden laaja-alaiseen poikkitekniseen koulutukseen. Meiltä valmistuu osaavia diplomi-insinöörejä ja arkkitehtejä sekä tekniikan ja filosofian tohtoreita. TTY:ltä valmistuneiden erinomainen työllistyminen kertoo, että koulutusta arvostetaan teollisuudessa, elinkeinoelämässä ja muilla yhteiskunnan osa-alueilla.

Kampuksella Tampereen Hervannassa opiskelee 8 300 perus- ja jatkoopiskelijaa ja työskentelee runsaat 1 700 eri alojen osaajaa. Kansainvälisyys on osa kaikkea TTY:n toimintaa. Yliopistolla opiskelee tai työskentelee noin 1 700 ulkomaalaista yli 60 maasta.

Tutustu Tampereen teknilliseen yliopistoon!

Video ja artikkeli on tuotettu yhteistyössä Tampereen teknillisen yliopiston kanssa. Teksti ja kuva: Niko Jekkonen. Videokuvaus: Niko Jekkonen, editointi Olli Kohonen.