Podcast soikoon! Työelämä- ja talousoppeja suoraan luureihin

|

Atlantin takaa saapunut podcast-villitys on vallannut tänä vuonna Suomen. Nyt myös Taloudellinen tiedotustoimisto TAT tarjoaa tuokiokuvia taloudesta ja työelämästä podcastien muodossa. Tarjolla on nopeaan kuunteluun soveltuvia talousvinkkejä nuorille sekä vaativampaankin makuun sopivaa keskustelua työelämän muutoksista ja osaamistarpeita yhdessä asiantuntijoiden kanssa.

Varttitunnin Puhu työstä -podcasteissa keskustellaan ajankohtaisista työelämän ilmiöistä ja avataan niiden taustalla olevia käsitteitä. Millaista osaamista tarvitaan tulevaisuuden työelämässä? Jaksoissa käsitellään esimerkiksi kiertotaloutta, robotiikkaa, tekoälyä, keskittymistä sekä alustataloutta koulutuksen ja osaamisen näkökulmista. Aiheita on avaamassa oman alansa huippuasiantuntijoita.

Yhteistyössä Nordnetin kanssa tuotettu #puhurahasta-podcast on suunnattu nuorille oman rahankäytön tueksi. Sarjassa haastatellaan tavallisia nuoria arkitaloudesta, kuten säästämisestä, sijoittamisesta, yrittäjyydestä, tuloista ja menoista. Myös videomuodossa löytyvät jaksot sopivat hyvin esimerkiksi aamuavaukseksi, oppitunnille sekä kotiläksyksi.

Kuuntele ja seuraa TATin podcasteja

Puhu työstä -podcast SoundCloudissa

#puhurahasta-podcast SoundCloudissa sekä videoina Youtubessa