Tulevaisuuden bisnestaidot karttuvat TATin kesälukiossa

|

Verkkoja vesille, tutustumaan työelämään ja oppimaan tulevaisuuden työelämätaitoja! Tätä kaikkea on Taloudellinen tiedotustoimisto TATin järjestämä viiden päivän mittainen kesälukio. Ilmoittautuminen kesälukioon on nyt käynnissä.

TATin 70-vuotis ja Suomen 100-vuotis juhlavuosien kunniaksi kansainvälisen liiketoimintaosaamisen kursseja toiselle asteelle tuottava Yrityselämän nuoret sukupolvet -hanke järjestää kesälukion nuorille 12. ─16.6. Helsingissä.

Viisi päivää kestävän kesälukion teemana on Tulevaisuuden liiketoiminta. Millaisia mahdollisuuksia tulevaisuus asettaa liiketoiminnalle? Millaisia taitoja tulevaisuuden työelämässä tullaan tarvitsemaan? Teemaan perehdytään yritysvierailujen, inspiroivien puheenvuorojen ja ryhmätöiden kautta.

─ Kesälukiossa pääsee tutustumaan suomalaiseen yrityselämään ja kuulemaan eri alojen tulevaisuuden osaamisvaatimuksista. Puhumassa on Suomen kärkipään yritysjohtajia ja liikemiehiä, joten osallistujat saavat ainutlaatuisen tilaisuuden heittää verkkoja vesille työelämään, kuvailee Yrityselämän nuoret sukupolvet -hankkeen projektipäällikkö Mikko Hakala.

TATin kesälukioon voivat ilmoittautua kaikki lukiolaiset tai lukion syksyllä aloittavat nuoret. Mukaan mahtuu 20 osallistujaa. Osallistumismaksu on 100 euroa / hlö, jolla katetaan ruokailu- ja kuljetuskuluja.

Opetus tapahtuu noin klo 9─ 16 välillä. Jokainen lukio päättää itse, antaako se kurssimerkinnän kesälukioon osallistumisesta.

Ohjelma tarkentuu toukokuussa.

Maanantai 12.6.
Aloitus TATin tiloissa Helsingin keskustassa (Eteläinen Makasiinikatu 4)
Vierailu Nesteen jalostamolla Porvoossa

Tiistai 13.6.
Puhumassa Ilmarisen toimitusjohtaja Timo Ritakallio
Vierailu UPM:n pääkonttorilla

Keskiviikko 14.6.
Vierailu Nordean pääkonttorissa

Torstai 15.6.
Puhumassa Soilfoodin toimitusjohtaja Eljas Jokinen
Vierailu Suomen Pankkiin, puhumassa pääjohtaja Erkki Liikanen

Perjantai 16.6.
Mitä on uusi työ? Puheenvuoro Työeläkevakuuttajat TELA ry:ltä
Start up -yrittäjien tapaaminen

Lisätietoja ja haku kesälukioon:

Lähetä hakemus 10.5.2017 mennessä Julia Ketolalle

Julia Ketola, projektikoordinaattori, Yrityselämän nuoret sukupolvet, Taloudellinen tiedotustoimisto TAT, julia.ketola(a)tat.fi, p. 044 075 8085