WANTED: Suomen paras ammatillisen koulutuksen yrittäjyysopetusmalli

|

Taitaja2017-kilpailun yhteydessä etsitään Suomen parasta toisen asteen ammatillisen koulutuksen yrittäjyysopetusmallia. Kilpailuaikaa on 14.4.2017 asti.

Vuotuinen yrittäjyysopetuskilpailu järjestetään Suomi 100 -juhlavuoden hengessä teemalla YHDESSÄ. Kilpailussa haetaan uusia tai jo olemassa olevia, säännöllisesti toteutettavia yhteistyöprojekteja kaikista ammatillisen toisen asteen oppilaitoksista. Yhteistyöprojektin sisältöä ja menetelmiä ei ole kilpailussa rajattu.

Yrittäjyysopetuskilpailun tavoitteena on rohkaista toteuttamaan yrittäjyyttä ja yrittäjämäistä toimintaa tukevia projekteja yhdessä opiskelijoiden, alueen yrittäjien, yrittäjäjärjestön ja muiden verkostojen kanssa. Yrittäjyysopetus on parhaimmillaan innostavaa, luovaa, toiminnallista ja yhdessä tekemistä – kuten yrittäjyyskin. Nämä arvot toimivat myös kilpailun arviointikriteereinä.

Kilpailuohjeet:

  • Kilpailutyö toteutetaan blogi-tekstin tai videon muodossa. Tekstissä merkkimäärän tulee olla enintään 2000 merkkiä.
  • Tekstissä voi olla upotettuna kuvia ja videoita, jotka antavat lisätietoa kuvatusta yhteistyömallista. Parhaimmillaan kilpailutyössä kuuluvat yhteistyöprojektiin osallistuneiden äänet.
  • Samasta oppilaitoksesta voi lähettää useamman kilpailutyön
  • Työt lähetetään sähköpostilla 14.4.2017 mennessä osoitteeseen susanna.tuominen(a)yrittajat.fi.

Paras työ palkitaan 15.-18.5.2017 Helsingissä järjestettävässä Taitaja2017-tapahtumassa. Lisäksi kilpailutyöt julkistetaan Suomen Yrittäjien verkkosivuilla.

Yrittäjyysopetuskilpailun järjestävät Suomen Yrittäjät ja Taitatajat2017. Voittajan valitsee raati, jossa ovat edustettuina järjestäjien lisäksi Helsingin Yrittäjät, Osku ry ja Sakki ry.

Kuva: Skills Finland / Joel Virtanen